Salibandy valtaa Ideaparkin torstaina ja perjantaina – kaksi kärkipään paikallispeliä tiedossa

Classicin ja Kooveen naiset kohtaavat torstaina Lempäälän Ideaparkissa. Kuva: Esa Takalo

Classicin ja Kooveen naiset kohtaavat torstaina Lempäälän Ideaparkissa. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic järjestää torstaina ja perjantaina kaksi Salibandyliigan ottelua Lempäälän Ideaparkissa. Torstaina kauppakeskuksen kentällä kohtaavat naisten liigan Classic sekä Koovee ja perjantaina miesten liigan Classic ja Nokian KrP.

Naisten liigan kamppailua voi luonnehtia kärkipään mittelöksi, sillä Koovee on taulukon kolmantena ja Classic johtaa sarjaa. Joukkueiden välissä on kuitenkin viisi pistettä. Syyskauden peli päättyi Classicin 6-2-voittoon.

Perjantaina Ideaparkissa kohtaavat miesten liigan kärki Classic ja vahvan vireen myötä sarjakakkosena liihottava Nokian KrP. Syyskaudella joukkueen kohtasivat Sastamalassa, ja silloin Classic vei voiton jatkoajalla maalein 7-6.

Pelien lisäksi paikan päällä on myös muuta ohjelmaa. Perjantaina ennen miesten ottelua pelataan klo 17 näytösottelu, jossa kohtaavat Classic Playmaekers ja Ideapark All Stars. Kentällä näytösottelussa viilettävät mm. Sami Nyman, Tero Karppanen, Heikki Vihinen ja Sami Hintsanen.

Perjantaina on salibandytapahtumaa tähdittämässä myös Arttu Lindeman, joka esiintyy Keskusaukion lavalla perjantaina 23.2. klo 17.45 ennen miesten ottelun alkua.

Torstaina pelataan myös naisten liigan kamppailu NST-ErVi. NST yllätti SSRA:n viime viikonloppuna Oulussa ja joukkue nousi kahdeksanneksi. SB-Pron viime pelissä yllättänyt ErVi on nyt viidentenä taulukossa. Syyskaudella ErVi oli kotonaan parempi maalein 9-3.

Derbyhenkeä tarjoillaan myös torstain ainoassa Divari-pelissä, kun Josba isännöi NST:tä. Hyvän vaiheen jälkeen Josba on kärsinyt viisi tappiota putkeen, ja on nyt seitsemäntenä sarjassa. Karjalaisen mukaan joukkue piti alkuviikosta ”herätyspalaverin”. NST on sen sijaan hurjassa lennossa. Viimeisestä 16 ottelusta NST on kerännyt vähintään pisteen, ja voittoputki on nyt neljän pelin mittainen. Lappeenrantalaisjoukkue on sarjan toisella sijalla, ja voi nousta voitolla sarjakärkeen.

Torstain pääsarjaottelut:

Naisten Salibandyliiga:
18.30 Classic-Koovee, Ideapark Sport Elisa/Fanseat
18.30 NST-EräViikingit, Lappeenrannan UT

Miesten Divari:
18.30 Josba-NST, Joensuu Areena

One comment