”Näädät” nappasi huippulupauksen – NST:n ykköspistemies siirtyy Nokialle

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP julkaisi tänään uuden sopimusuutisen, kun se kertoi Joonatan Kovasen siirtyvän ”näätäpaitaan” ensi kaudeksi.

Kovanen on kahdella edellisellä kaudella pelannut miesten Divaria Lappeenrannan NST:ssä. Tällä kaudella Kovanen oli pistepörssin kolmas tehtyään 26 ottelussa 48 tehopistettää.

Kaudella 2016-17 Kovanen iski 26 Divarin ottelussa 46 tehopistettä. Toissa kaudella Kovanen oli nimettynä NST:n kokoonpanoon yhdessä Salibandyliigan ottelussa. Kovanen oli voittamassa myös U19-poikien MM-kultaa vuonna 2017.

Nokian KrP punnersi tiistaina ensimmäistä kertaa historiansa aikana miesten Salibandyliigan välieriin. Se voitti puolivälierissä Seinäjoen Peliveljet voitoin 4-1.

34 comments

  1. Rekrytointi kuin ErVin Perttu Puska, jos viime kautta katsoo. Oli Josbalta B-juniori valittu alle 16v. maajoukkueeseen Tatu Havula onko siinä Puskan paikkaaja ja kuka Nst:ssä korvaa nyt Kovasen?

  2. Niin ne muut vaan tekee sopimuksia, Steelers, Karhut ja Loviisa ei edes tiedä missä sarjassa ensi kaudella vetävät, tee siinä sitten pahveja. Tosin itsehän ovat itsensä moiseen paikkaan hoitaneet, steelers pelaamalla helvetin huonosti ja vastaavasti karhut ja loviisa hyvin. Kovaselle hyvä valinta, pääsee varmasti pelaamaan, ei tarvitse Classicissa istua penkillä.

  3. Eivoi päästä nokialaisia kuin koira veräjästä ostotaktiikan kanssa! Ei ole päästetty ssv:tä eikä muita. Tosin se ihan toinen asia onko tossa mitään väärää, kuitenkin ekan kanssa samaa mieltä, moneytalks

  4. Mites sitten Koposen seurakunta vuosien saatossa? Useita lajihistorian kalleimpia ostoja tehty siellä suunnalla: Janne Tähkä, Lasse Riitesuo, Jarno Ihme, Tatu Väänänen, Juha Kivilehto, Mikko Kohonen, Mika Kohonen… ei ole kyllä varaa huudella ostojoukkueesta muille… nyt isolla rahalla kiikarissa Kosonen… SPV on onnnistunut pilaamaan hyvien omien junnujensa saumat ahneuksissaan – eilen KrP:n 00-junnu Mattila pyöritti peliä jatkoajalla isolla vastuulla kun taas SPV:n omia junnuja ei kokoonpanossa juurikaan ole – Keskinenkin nurmon poikia

  5. Miksi KRP ei samalla julkistanut Arvid Vonkin sopimusta????

  6. Milloin on iso raha liikkunut salibandyssä?Älkää hei ihmiset viitsikö naurattaa.Kun nyt saisi sen juustosiivun siihen leivän päälle voin lisäksi.

  7. Kuulemma Kurre ainakin pistänyt isolla rahalla aikoinaan mestaruudet taskuun. Liekö sillä ollut jopa kaksi oltermannia povarissa? Ja joo speve kanssa mällännyt, liekö niitä sikafarmareiden kinkkuja jaelleet? Mutta pakkohan se huudella aina näistä, kun toiset aloittaneet, ei kai nyt voi vain antaa olla?

  8. Oot uusi palstalla? Onhan näistä Nokiankin kohdalla huudeltu jo vähintään se kymmenen vuotta, joten yrität keksiä pyörää taas uudestaan. Ainoa uusi asia on se, että Nokia meni neljän joukkoon. Se taitaa kirvellä joitakin anti-faneja vielä pitkään pahasti. Nokian KrP haters club on jo perusteilla. Haluatko liittyä? Jäsenmaksu on suuri ja se menee lyhentymättömänä jonnekin, sillä kuka ne rahajäljet tunnistaa.

  9. En taida liittyä, jatkan yksinäistä asioista muistuttamista, ja epäolennaisuuksiin puuttumista. Ei tällä palstalla muu kannata.

  10. Jos sama trendi jatkuu koko kevään, niin ensi kaudella nähdään kyllä tasapaksu divari. No siirtopöhinäthän ovat vasta alkutahdeissa, ja toisaalta, hyvä että divarijyrät pääsevät urillaan eteenpäin!

  11. Koovee julkistaa myös tänään sopimuksia. Jännä nähdä ketä jatkaa? Tai tuleeko Classicista alempien kenttien pelaaja?

  12. Koovee taitaa olla ainoa nykyisistä miesten liigajoukkueista joka ei ole noussut SM-liigaan ikinään pelaamalla. Ensimmäinen liigapaikka hankittiin Manulta ja sitten Gunnersilta.

  13. Pohjosen 2-v sopimus päättyy tähän kauteen. Missä ensi kausi? Jatkaako? Vonk krp?. Kuka muu krpssä????

  14. HUHU: kannattais etelä-suomen jengienki ruveta skouttailee nimittäin on tuo Kevin Nylundikin palaamassa kotikonnuille….

  15. Ensikaudella neljä hyvää maalivahtia,
    Pohjonen KrP
    Kortetmaa KrP
    Kosonen KrP
    Strandberg KrP

  16. Hyvä kaappaus. Johanssonikaan ei tule ikuisesti dominoimaan liigaa, joten uutta verta on hyvä saada rinkiin hyvissä ajoin.

    Nokialaistenkin on nyt helpompi kalastella kykyjä rinkiin, kun seurassa on oikea mahdollisuus menestyä.

  17. Jokuaika sitten julkaistiin eniten tienaava salibändäri,jonka nimeä en muista.Ruotsalainen kuitenkin.Tienaa yhtä paljon kuin minäkin.Olen ihan tavallinen duunari.Se niistä suurista seteleistä. 🙂

  18. Tunnut tietävän Vaasan tilanteen, onko muitakin päättämässä opiskeluita, valmentaja vaihdos julkaistu heidän sivuilla. Pari liigatasoista pakkia siellä ainakin on opintojen vuoksi.

  19. Sejän on hyvin jos urheilussa tienaa kuin duunari, esim sm/em/mmtason kesäurheilijoista ei tohon pitkämäen jälkeen moni pääse. Ja siellä joutuu treenaa oikeesti!

  20. Ei kai treenaamisesta pidäkään maksaa vaan menestyksestä.Vaihdan heti työpaikkani urheiluseuraan samalla palkalla jos pelkkä treeni ilman tulosta riittää 🙂

  21. Nyt sä oot käsittänyt väärin, ne jotka tienaa urheilussa ei ne treenaa! Ne istuu valossa ja muissa järjestöissä, eikä siellä ole tulos vastuuta. Sit nää reppanat treenaa hiki hatussa äidin ja iskän rahoilla ja kansa haukkuu päälle.

  22. Kyl esmes joku Messi varmaan jonkun verran tienaa. Räikkönenkin tienannut autourheilussa 270 miljoonaa euroa. Usain Boltillakin jäi jotain vähän sukan varteen.

  23. Kiitti kun kerroit, että noi on suomalaisia kesäurheilijoita!

  24. Aika hyvää palkkaa perusduunariksi sitten saat. Muutama vuosi sitten Kim Nilsson vaihtoi seuraa ja sai kaudesta n. 65000e. Kivilehto sai SPV:ssä huhujen mukaan n.40k.

    Toki sen verran nuoresta lajista on kyse, että moni seura on ensin lähtenyt palkkaamaan päätoimisia työntekijöitä, mikä onkin fiksua. Pelaajapalkkiot nousevat sitten ajan myötä.

  25. Oli miten oli, täältä paloasemalta on aikaa kirjoitella hälytyksiä odotellessa. 🙂