Divarit

SB Vaasalle uusi päävalmentaja seuran sisältä – toiminnanjohtaja hyppää Divari-joukkueen luotsiksi

21.04.
2018
Divarit

SB Vaasa joutui käynnistämään uuden päävalmentajan etsinnän pikavauhdilla. Kuva: Ari Honkonen

Miesten Divarissa pelaava SB Vaasa nimitti uudeksi päävalmentajakseen Jukka Leinon. Seura kertoi asiasta perjantaina tiedotteessaan. Leino työskentelee myös seuran toiminnanjohtajana.

Valmentajanhakuprosessi käynnistyi nopeasti, kun maaliskuun lopussa seura kertoi, ettei Jani Lipsanen jatka edustusjoukkueen päävalmentajana. Lipsanen muutti perheineen Ouluun, ja hän valmentaa jatkossa OLS:n Salibandyliiga-joukkuetta.

Seuran hallitus antoi tukensa Leinon valinnalle. Ensi kauden ajan hänellä on siis tuplarooli, kun hän jatkaa toiminnanjohtajan tehtäviä.

– Onhan tässä vähän sellainen Pentti Matikaismainen olo, kun ensin etsin uutta valmentajaa ja lopulta hyppään itse puikkoihin. Vaikka tämä ei olekaan ideaalitilanne lähtökohdiltaan, niin missään nimessä ei ole mistään välikaudesta kysymys. Joukkue pyritään rakentamaan mahdollisimman iskukykyiseksi ja tahtotila on tälläkin kaudella menestyä Divarissa ja rakentaa pitkäjänteisellä otteella seuran tulevaisuutta, Leino sanoi SB Vaasan tiedotteessa.

Vaasalasseura aikoo käynnistää seuraavan kauden päävalmentajan etsinnän hyvissä ajoin tulevan sesongin aikana.

Tekstiä muokattu 21.4. klo 10.28. Jani Lipsanen muutti perheineen Ouluun, ei Jukka Leino.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen