SSRA nousi sarjakakkoseksi – Niemelä takoi kuusi tehopistettä

NST hävisi jälleen suurin lukemin. Kuva: Esa Takalo.

Lappeenrannan NST koki naisten Salibandyliigassa jälleen tappion, kun oululainen SSRA vei sarjapisteet mukaansa lukemin 11-2.

Vieraat aloittivat pelin terävästi, sillä reippaan 12 ja puolen minuutin pelin jälkeen johtolukemat olivat oululaisten hyväksi jo 4-0. NST sai ryöpytyksen kuitenkin pysäytettyä aikalisän turvin tämän jälkeen.

Toisessa erässä NST oli vaikeuksissa jäähyilynsä muodossa ja ajassa 35:40 SSRA siirtyikin ylivoimalla jo 5-0 -johtoon. Minuutti ja 13 sekuntia ennen toista erätaukoa kotijoukkue rikkoi kuparisensa Emma Kailan toimesta.

Kolmannen erän voitti jälleen SSRA lukemin 6-1. Näin kolme sarjapistettä matkasi sarjassa toiseksi nousseen oululaisryhmän matkaan. NST on edelleen sarjajumbona hävittyään kaikki seitsemän otteluaan.

SSRA:n tehonaisina toimivat sunnuntain ottelussa tehot 1+5 iskenyt Hanna Niemelä, sekä kolmeen paunaan yltäneet Liinu Koivisto (3+0), Katja Nättilä (2+1) ja Sanna Risteli (2+1).