Ulkomaat

Video: Storvreta voitti paikallistaiston – suomalaispakki jälleen pisteille

10.10.
2018
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Uppsalalaiset Storvreta ja Sirius kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigan miesten sarjan ottelussa. Keväällä Ruotsin mestaruutta juhlinut Storvreta oli kamppailussa parempi maalein 8-4.

Siriuksessa suomalaispuolustaja Erik Storgårds pääsi jälleen pisteille, sillä hän syötti yhden Siriuksen maaleista. Storgårds on aloittanut sangen vahvasti Ruotsissa, sillä hän on tehnyt viidessä pelissä viisi tehopistettä (1+4). Suomalaislaituri Kevin Söderling jäi pisteittä ja on tehnyt toistaiseksi yhden pisteen viidessä pelissä (1+0).

Sarjataulukon suhteen Siriuksella näyttää vaikealta. Joukkue on toiseksi viimeisenä ja on voittanut vasta yhden ottelun. Storvreta hävisi kauden kaksi ensimmäistä peliä ja on nyt voittanut kolme peliä putkeen, joka oikeuttaa sarjan viidenteen sijaan. Koko sarjaa johtaa hieman yllättäen Dalen, joka on voittanut kaikki viisi peliään vakuuttavalla 43-17-maalierolla. Myöskin puhtaalla pelillä esiintynyt Växjö on vain muutaman maalin päässä kärkijoukkueesta.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen