Punakortti heilahti Lappeenrannassa, PSS:lle pisteet – katso naisten liigan tulokset

Juuli Hakkarainen oli tänään mukana hyvässä ja pahassa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. PSS nousi pisteen päähän kärjestä voittamalla NST:n maalein 5-2.

Porvoolaiset ovat hyvissä asemissa, sillä piikkipaikkaa pitävään EräViikinkien ryhmään on eroa yksi piste, mutta pelejä pelattuna kaksi vähemmän. Voitto oli PSS:lle jo kolmas putkeen.

Ottelu oli pitkään tuloksen valossa tasainen. 40 ensimmäisen minuutin jälkeen peli oli tasan 1-1 ja NST oli kertaalleen epäonnistunut rankkarissakin. Kolmannen erän vei kuitenkin PSS maalein 4-1 ja näin koko ottelun lukemin 5-2.

Aivan ottelun lopussa nähtiin myös iso rangaistus, kun Juuli Hakkaraiselle näytettiin väkivaltaisuudesta punaista korttia. Kyseessä oli 5+20 minuutin rangaistus saatekoodilla PR3, eli tilanne menee kurinpidon käsittelyyn mahdollisia lisäsanktioita varten. Automaattisesti Hakkarainen on poissa seuraavan ottelun.

Hakkarainen saalisti ottelussa myös syöttöpisteen Liisa Laapion tekemään NST:n avausosumaan. NST:n toinen maali merkattiin Silvia Hahlille. PSS:n tehonikkareina toimivat kaksi maalia tehnyt Ella Sundström ja pistein 1+1 onnistunut Kristiina Järvinen.

Päivän muissa naisten Salibandyliigan otteluissa voittoihin venyivät EräViikingit ja SSRA.