Suomi ja Ruotsi kohtaavat helmikuussa Espoossa – liigan derbypeli mukana ohjelmassa

Suomi ja Ruotsi kohtaavat helmikuun alussa Espoossa. Kuva: Ville Vuorinen / Salibandyliitto

Suomi ja Ruotsi kohtaavat helmikuun alussa Espoossa. Kuva: Ville Vuorinen / Salibandyliitto
Perjantaina 1.2. Espoon Metro Areenalla kohtaavat Espoon derbyssä Oilers sekä Indians ja lauantaina 2.2. kansainvälisessä derbyssä maailman parhaat salibandymaat, rakkaat kilpakumppanit, Suomi ja Ruotsi.

Molempien päivien avausotteluna pelataan Suomen ja Ruotsin alle 19-vuotiaiden poikien maaottelut.

Salibandyliigan Espoon derby on jo tapahtuma sinänsä, etenkin kun vuosia Oilersin pikkuveljenä pidetty Westend Indians viime kaudella rynni ensi kertaa liigan välierin saakka jättäen myös Oilersin taakseen.

Tapahtuman kruunaa maailman kahden parhaan salibandymaan yhteenotto, kun Suomen ja Ruotsin nuoret kohtaavavat sekä perjantaina että lauantaina ja miehet lauantain huipennuksessa. Suomi on sekä miesten että U19-poikien hallitseva maailmanmestari.

Mukana tapahtumassa on tietenkin maailmanmestareita sekä ilman muuta myös MM-pokaali, joka komeilee koko viikonlopun ajan yleisön nähtävänä ja valokuvattavana.

– Helmikuun tapahtumasta on tulossa mieletön salibandyviikonloppu. Perjantaina pelatttava espoon derby on viime vuosien perusteella liigan jopa suurin yksittäinen ottelu. Lauantaina on sitten vuorossa tietenkin koko salibandymaailman suurin ottelu eli Suomi-Ruotsi. Ja kun molempia pääotteluita vielä lämppää aina viihdyttävä ja mielenkiintoinen poikien Suomi–Ruotsi-maaottelu, voidaan perustellusti odottaa huikeaa elämystä, Salibandyliiton tapahtumista ja fanikulttuurista vastaava kehityspäällikkö Janne Bruun maistelee.

Otteluohjelma:

1.2.2019

15:30 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
16:15 Suomi U19 – Ruotsi U19
19:00 Oilers – Westend Indians (Salibandyliiga)

2.2.2019

12:00 Ovet avautuvat
13:00 Suomi U19 – Ruotsi U19
16:00 Suomi – Ruotsi miehet

Lisätietoa lipuista Salibandyliiton sivuilla

Teksti: Salibandyliitto