Ykkösketju uusiksi, Kotilainen vaihdossa – näillä ketjuilla Suomi lähtee alkusarjan viimeiseen peliin

Kaksi maalia maanantaina iskenyt Ville Lastikka hyökkää Suomen kolmoskentässä Norjaa vastaan. Kuva: Mika Hilska / Salibandyliitto

Kaksi maalia maanantaina iskenyt Ville Lastikka hyökkää Suomen kolmoskentässä Norjaa vastaan. Kuva: Mika Hilska / Salibandyliitto

Suomen salibandymaajoukkueen alkusarja päättyy tiistaina, kun se kohtaa kello 17.45 (Suomen aikaa) käynnistyvässä ottelussa Norjan.

Molemmat joukkueet ovat kahdessa pisteessä, joten voittajalle on tarjolla lohkon kakkossija ja suora paikka puolivälieriin. Lohkon kolmonen aloittaa jatkopelit neljännesvälieristä.

Suomen valmennus laittoi ykkösketjun uusiksi myös tiistain otteluun. Jani Kukkola saa laidoilleen Miko Kailialan ja Lauri Kapasen. Peter Kotilainen aloittaa päivän kamppailun vaihtopenkin puolelta, kun Joonas Pylsy, Jussi Piha ja Ville Lastikka muodostavat kolmoshyökkäysvitjan.

Tuttu Classic-viisikko pysyy ennallaan, ja tolppien väliin palaa maanantaina huilannut Eero Kosonen. Lauri Stenfors joutui jättämään Tanska-pelin väliin flunssa vuoksi ja on sivussa myös Norjaa vastaan.

1. ketju
Lauri Kapanen–Jani Kukkola–Miko Kailiala
Mikko Leikkanen–Juha Kivilehto

2. ketju
Eemeli Salin–Nico Salo–Sami Johansson
Janne Lamminen–Krister Savonen

3. ketju
Joonas Pylsy–Jussi Piha–Ville Lastikka
Tatu Väänänen–Mika Kohonen

Maalissa Eero Kosonen, vaihdossa Lassi Toriseva.

Vaihdossa: Peter Kotilainen ja Mikko Hautaniemi