PSS porhalsi välieriin – TPS ja ErVi venyttivät omat sarjansa viidenteen peliin

Jenna Saario (kesk.) oli hirmuiskussa lauantaina. Kuva: Anssi Koskinen.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tänään puolivälieriä. PSS voitti tiensä SB-Pron seuraksi välieriin. Kaksi muuta sarjaa venyivät viidenteen otteluun.

Tampereella PSS haki ratkaisevan voiton Classicista numeroin 7-4. PSS vei sarjan voitoin 3-1. Avauserässä vieraat olivat etevämpiä ja siirtyivät Judith Hyvärisen ja Ella Kettusen maaleilla jo kahden maalin johtoon. Annu Selinummi kavensi vielä minuutti ennen taukoa.

Ennen toisen erän puoliväliä Classic nousi Emilia Lintilän ja Salla Suomelan maaleilla tasoihin ja ohi. Ella Sundströmin ja Alisa Kettusen osumat käänsivät loppuerän aikana pelin kuitenkin uudelleen porvoolaisille.

Kolmannessa erässä PSS karkasi. Ella Kettusen ja Ella Holmbergin maalit veivät joukkueen jo kolmen maalin johtoon, eikä Classic tästä enää toipunut. Molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ennen päätössummeria.

Ottelun tehokkain oli pistein 1+2 onnistunut PSS:n Fanny Holmberg.

EräViikingit puolestaan oli Kooveeta parempi maalein 5-3. Voitot ovat nyt tasan 2-2. ErVin tehopelaaja oli kahdesti osunut Jonna Virkkunen.

Turussa TPS venytti niin ikään sarjansa SSRA:a vastaan vahvan kolmannen eränsä ansiosta viidenteen peliin. Ottelun ehdoton hahmo oli tehot 4+1 naulannut TPS:n Jenna Saario. Hän johtaa myös pudotuspelien pistepörssiä tehtyään neljään peliin 7+6=13 tehopistettä.

Jo aiemmin SB-Pro selvitti tiensä välieriin voittamalla Pelicansin suoraan voitoin 3-0.