Pelicans julkaisi kaksi sopimusta – valmennukselle tuttu pelaaja saapuu Lahteen Jyväskylästä

Nelli Alanko (oik.) viiletti vielä viime kaudella O2-Jyväskylän oranssissa paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Nelli Alanko (oik.) viiletti vielä viime kaudella O2-Jyväskylän oranssissa paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Ensi kaudella naisten liiga A:ssa (NLA) pelaava Pelicans julkaisi kaksi uutta sopimusta. Viime kaudella liigavauhtiin päässyt Iida Juures kirjoitti 1+1-vuotisen jatkon, ja samanmittaisella sopimuksella joukkueeseen liittyy Nelli Alanko.

Juures on ikänsä puolesta edelleen edustuskelpoinen A-junioreissa ja tuleekin pelaamaan siellä myös ensi kaudella. Viime kaudella hän esiintyi Salibandyliigan runkosarjassa 14 ottelussa ja sai tilastoihinsa yhden maalin.

Alanko puolestaan saapuu Lahteen Jyväskylästä. Sekä hyökkääjänä että puolustajana nähty Alanko pelasi viime kaudella 1. divisioonaa O2-Jyväskylässä.

– Iida on pallollisena äärimmäisen taitava pelaaja ja osaa tehdä maaleja, kun mahdollisuuden siihen saa. Vielä, kun saadaan hänen jalkansa yhtä nopeiksi, kuin kädet niin paketti alkaa olla valmis.

– Nelli on minulle ennestään tuttu pelaaja. Pystyy pelaamaan niin hyökkääjänä kuin puolustajana. Tuo meille nuoresta iästään huolimatta sitä arvokasta kokemusta, kommentoi pelaajasopimuksista vastaava valmentaja Marko Virtanen.