Salibandyliitolta selkeä linjaus – merkittävimmät kotimaan sarjat tauolla kotikisojen ajan

Kuva:© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Kuva:© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Merkittävimmät Suomen salibandysarjat tulevat olemaan olemaan tauolla vuoden 2020 MM-kotikisojen ajan.

Asiasta päätti Salibandyliiton hallitus 17.12. pidetyssä kokouksessaan.

”Pääsarjoja (miesten ja naisten Salibandyliigat ja miesten Divari) ei pelata 4.-13.12.2020. Miesten liiga on vielä pidemmällä tauolla maajoukkueen valmistautumisleirin vuoksi. Muitakaan yksittäisinä otteluina pelattavia sarjoja ei pelata MM-kisojen aikana Suomen ottelupäivinä eikä sunnuntaina 13.12. MM-kisoilla on vaikutuksia myös turnausmuotoisiin sarjoihin tietyillä alueilla kisojen ollessa käynnissä. Lisäksi hallitus suosittelee, että liiton sarjatoiminnan ulkopuolisia turnauksia ei järjestetä MM-kisojen aikana.

Tarkemmin sarjatoiminnan muutoksista tiedotamme MM-kisojen otteluohjelman valmistuttua. Sarjatoiminnan osittaisella keskeytyksellä mahdollistamme lajiharrastajien osallistumisen MM-kisoihin joko katsojan tai vapaaehtoistoimijan roolissa”, hallitustiedotteessa kerrottiin.