FBC Turku Divarin välieriin – Koovee, Jymy ja LNM tasoittivat sarjansa

FBC Turun kausi jatkuu Divarin välierissä. Kuva: Anssi Koskinen

FBC Turun kausi jatkuu Divarin välierissä. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina neljä puolivälieräpeliä. FBC Turku varmisti ensimmäisenä paikkansa sarjan välierissä.

FBC Turku varmisti paikkansa välierissä kaatamalla O2-Jyväskylän toistamiseen. Lukemin 5-4 päättynyt ottelu näki ratkaisunsa jo ajassa 44.36, kun Juuso Forsman vei vieraat johtoon, eikä enempää maaleja syntynyt. Turkulaisten tehopisteet jakautuivat, ja ykköspistemies oli Miikka Sokka (0+2). Divarin välierät käynnistyvät ensi viikon lopussa. O2:n kausi päättyi puolivälieriin.

Sarjan keskusteluun

Limingan Niittomiehet ei ollut valmis kesälomalle, vaan haki komean 8-2-voiton Kirkkonummelta. Pistetehtailijoita löytyi laajalta rintamalta, mutta Eerik Lukkari maalasi pelissä kahdesti. Sarjan kolmas ja ratkaiseva peli pelataan tiistaina LNM:n kotikentällä klo 19 alkaen.

Sarjan keskusteluun

Pirkanmaan paikallisparissa Pirkoilla oli sauma ampaista jo Divarin välieriin sunnuntaina. Koovee oli kuitenkin eri mieltä, sillä se vei voiton lukemin 6-5 ja siirsi ratkaisua. Koovee johti peliä kolmella osumalla loppuminuuteille asti, mutta Pirkat kavensi kahdesti ilman maalivahtia. Kooveen Jere Oksanen ja Pirkkain Tommi Ahola merkkauttivat itselleen tehopisteet 2+1. Välieräpaikka ratkeaa tiistaina klo 19 alkavassa Pirkkain kotipelissä.

Sarjan keskusteluun

Runkosarjan voittanut Nurmon Jymy oli lähellä pudota M-Teamia vastaan sunnuntaina. M-Teamin Eetu Erkkilä tasoitti pelin kaksi sekuntia ennen loppua, mutta Miko Saarela iski jatkoajalla vierasvoiton ajassa 64.53. Loppulukemiksi jäivät 4-3 ja pelin pistehahmoja olivat Erkkilä (2+1) sekä voittomaalin syöttänyt Joona Kukko (0+2). Sarja on tilanteessa 1-1 ja ratkaiseva ottelu mitellään tiistaina Nurmossa klo 18.30 alkaen.

Sarjan keskusteluun

Myös Divarista voi tarjoilla omia näkemyksiä raportin muodossa. Lisää ohjeita täällä.