Kerro näkemyksesi pelistä – Pääkallo.fi testaa uudenlaista sosiaalista otteluraportointimallia

Pääkallo.fi toivoo näkemyksiä pudotuspeliotteluista ja kerää mielipiteitä yhteen interaktiivisessa hengessä. Kuva: Esa Takalo

Pääkallo.fi toivoo näkemyksiä pudotuspeliotteluista ja kerää huomioita yhteen interaktiivisessa hengessä. Kuva: Esa Takalo

Pudotuspelit käynnistyvät tänään perjantaina miesten Salibandyliigan ja miesten Divarin osalta. Ratkaisupelien yhteydessä Pääkallo.fi testaa uudenlaista mallia raportoida otteluista.

Tällä kaudella varsinaiset otteluraportit ovat loistaneet pääosin poissaolollaan. Pudotuspeleissä raporttejakin julkaistaan varmasti runkosarjaa enemmän. On selvää, että toimituksen silmät eivät ulotu jokaiseen otteluun.

Pudotuspeleissä pilotoidaankin uudenlaista mallia, jota voidaan kutsua vaikkapa ”sosiaaliseksi raportiksi”. Pyydämme siis salibandyn ystäviä kertomaan oman näkemyksensä otteluista jotka näette. Raportin ei ole olla sisällöllisesti syväluotaava ja se voi olla vaikkapa täysin puolueellinen oman joukkueesi kannalta. Raportteja pyydetään julkaistavan eritoten keskustelufoorumin otteluketjuissa.

Nämä pyritään keräämään mahdollisimman nopeasti kasaan mosaiikkiraportiksi, jossa tulee toivottavasti esille mahdollisimman laaja kirjo erilaisia näkemyksiä ottelusta. Asiattomuuksia emme kuitenkaan julkaise. Painotuksena tässä vielä se, että vastauksia tullaan kuratoimaan ja vaikkapa kirjoitusvirheiden suhteen ei kannata olla liian huolissaan, koska ne pyritään oikomaan ennen varsinaiseen juttuun päätymistä.

Alkuperäinen tarkoitus on kerätä kommentteja eritoten foorumilta, jossa käydään otteluista monesti varsin pätevää vuoropuhelua. Jos haluat kertoa näkemyksesi tiivistetymmin Twitterissä niin se onnistuu tagaamalla @paakallofi.