Atte Eronen päättää peliuransa toistaiseksi – ”Kokonaisuus on ollut raskas”

Atte Erosen ura on toistaiseksi ohi. Kuva: Esa Takalo

Atte Erosen ura on toistaiseksi ohi. Kuva: Esa Takalo

Classic-pelaaja Atte Eronen, 24, ilmoitti viime viikolla, että peliura on toistaiseksi ohi. Classic kertoi päätöksestä sosiaalisessa mediassa.

Tamperelainen perusteli päätöstään seuraavasti Classicin päivityksessä:

”Moro classic perhe!

Itsellä jää sählyhommat sivuun kauden päätteeksi. Yksinkertasuudessaan ei riitä jaksaminen panostaa 100% tähän touhuun tällä hetkellä koulun ohella. Koen, että puolivaloilla ei oo järkee olla mukana ja vaikka pelaaminen on siinä lyhyessä hetkessä edelleen kivaa, kokonaisuus on ollut raskas.

Ei ovia lyödä 100% kiinni, mutta tällä hetkellä koen että on jatkon kannalta ainoa oikea ratkasu. Seuraan liityin vuonna 2003 ja hienoja kokemuksia ollut matkan varrella, joten kiitos joukkuelle, taustahenkilöille ja koko seuralle kaikista niistä tarinoista joissa on saanut olla tähän asti mukana! Kiitos myös omille vanhemmille kaikesta tuesta, ja kiitos myös muillekkin tukijoille!

En voi kuvitellakkaan että olisin suomessa pelannut jossain toisessa seurassa, niin hyvin kaikki on toiminut junnuvuosista miesten liigaan asti. Vaikka kausi päättyikin toisin kuin suunniteltiin, niin ei ole epäilystäkään etteikö classic perhe tästä vielä nousisi.

Sinisellä sydämmellä – Atte Eronen”

Eronen on opiskellut peliuran ohella lääkäriksi. Hän on pelannut Classicin paidassa yhteensä 219 liigapeliä puolustajana sekä hyökkääjänä (59+29). Eronen on juhlinut tamperelaisten kanssa neljää Suomen mestaruutta. Tililtä löytyy myös viisi maaottelua (6+4).