Kokenut ex-pelaaja mukaan Classic-valmennukseen – ”Innokkaalla mielellä otan valmentajapestin vastaan”

Katri Luomaniemi nähdään ensi kaudella Classicin penkin takana. Arkistokuva: salibandy.fi

Katri Luomaniemi nähdään ensi kaudella Classicin penkin takana. Arkistokuva: salibandy.fi

Classicin naisten valmennusryhmä hahmottuu pikku hiljaa ensi kautta silmällä pitäen. Pekka Niemisen valmennusryhmässä jatkavat Lauri Tourunen, Santtu Turunen sekä Antti Tervonen, jotka saavat tiimiinsä vielä ex-pelaaja Katri Luomaniemen.

Luomaniemi, 35 pelasi SBS RuPussa ja Classicissa lähes 300 liigaottelua ja iski lähes 400 tehopistettä. Hyökkääjä pääsi juhlimaan urallaan kaikkiaan viittä Suomen mestaruutta. Luomaniemi pelasi myös useamman kauden Sveitsissä.

Tililtä löytyvät myös kolmet MM-kisat (2011, 2013 ja 2017) ja niiden myötä kolme MM-hopeaa.

– Innokkaalla mielellä otan valmentajapestin vastaan ja hyppään huippuun valmennustiimiin valmiina oppimaan uutta. Kausi on jo polkaistu käyntiin ja alkututustumisen perusteella ensi kauden Classic vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja odotan innolla, että päästään tekemään porukalla hommia.

– Oma roolini pelaajana oli toisaalta auttaa muita parempiin suorituksiin ja toisaalta pyrin kehittämään aktiivisesti joukkueen pelitapaa, jota pääsen toteuttamaan nyt penkin toiselta puolelta. Joukkue on sopiva sekoitus kokeneita pelureita ja vastuunkantajiksi kasvavia tulevaisuuden tekijöitä, joiden kanssa päästään kehittämään isolla sinisellä sydämellä taistelevaa Classicia, Luomaniemi kommentoi Classicin tiedotteessa.