SPV kiinnitti nuoriso-osastoaan jatkosopimuksilla – ”Tuntuu, että SPV on just sopiva paikka”

Nuoriso-osasto jatkaa Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

Nuoriso-osasto jatkaa Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet kertoi pääsiäisenä tehneensä jatkosopimukset Aapo Lokasaaren, 20 (2+1), Juuso Keskisen, 20 (1+1) ja Arttu Honkosen, 20 (2+1) kanssa. 18-vuotias Juho Repo teki samalla 2+1-vuotisen liigasopimuksen edustusjoukkueen kanssa.

Kokkolalaislähtöinen Lokasaari pelasi viime kaudella 28 liigapeliä (2+3). Aiemmilta kausilta puolustajalta löytyy pääsarjakokemusta Blue Foxista miesten Divarissa.

– SPV:ssä pelaaminen on ollut minulla haaveena nuoresta pojasta asti. Olen erittäin tyytyväinen täällä kaikkeen ja on hienoa, että päästään jatkamaan hommia kohti ensi kautta. Todella odottavaisilla fiiliksillä sitä kohti ja virtaa on ihan erityisesti siksikin, kun tämä kausi jäi harmittavasti kesken, Lokasaari sanoitti.

Hyökkäyspäässä viihtyllä Keskisellä on jo yli 50 liigaottelun kokemus SPV:ssä ja tehojakin on syntynyt 18+18 pisteen verran. Miesten tasolla Jymy-kasvatti saavutti SM-pronssia 2019.

– Hyvät fiilikset on sopimuksesta. Joukkueessa on käsillä eräänlainen nuorennusleikkaus ja koin, että tämä on hyvä paikka kehittyä myös ensi kaudella. Yhä enemmän junnuja lyö itsensä joukkueeseen sisään ja itse koen, että jo ensi kaudella pystyn auttamaan joukkuetta enemmän kuin koskaan aiemmin. Tietenkin toivon saavani vastuuta, mutta se tietysti pitää ansaita teoilla eikä sanoilla. Erittäin odottavaisin mielin lähden kauteen! Meillä on nyt sopiva ripaus kokemusta ja paljon taitavia ja nälkäisiä nuoria, Keskinen kommentoi seuran sivuilla.

Honkonen on SB Vaasan kasvatti, joka debytoi viime kaudella liigatasolla. Tilillä on yksi liigapeli (0+2) ja 22 peliä Divarissa (2+5).

– Tosi hyvällä fiiliksellä jatkan SPV:ssä! Seurassa harjoitellaan laadukkaasti ja mahdollisuudet menestykselle on joka kausi. Meillä on iskukykyinen joukkue myös ensi kaudella ja tavoitteet korkealla. Innolla odotan tulevaa kautta! Itsellä muutamaa edellistä kautta ovat varjostaneet loukkaantumiset, joten nyt on hyvää aikaa hoitaa niitä kuntoon ennen uuden kauden alkua, Honkonen kommentoi.

Repo on SPV:n omia kasvatteja ja saa nyt ensimmäisen kerran myös liigasopimuksen. Liigapelejä on kertynyt yhteensä 3 (2+0).

– Oon tosi innoissani ensi kaudesta, tosi hyvillä fiiliksillä lähden sitä kohti. Tuntuu, että SPV on just sopiva paikka mulle opetella liigapelaajaksi. Ympärillä on sen tasoisia kavereita, että niistä on helppo ottaa mallia ja oppia, Repo suitutti.