Steelers hankki viisikon Riihimäeltä – seura aloittaa yhteistyön Urbansin kanssa

Hämeenlinnan Steelers hankki viisikon Riihimäeltä. Kuva: Juha Käenmäki

Hämeenlinnan Steelers hankki viisikon Riihimäeltä. Kuva: Juha Käenmäki

Hämeenlinnan Steelers kertoi alkuviikosta tehneensä pelaajasopimukset viiden viime kaudella Riihimäen RSS Panthersia edustaneen pelaajan kanssa.

Panthers on kuulunut viime kausina kakkosdivisioonan kärkiporukoihin. Viisikko Daniel Megyaszai (-96), Timi Ahola (-96), Teuvo Kinnunen (-97), Roope Yrjänen (-96) ja Mikko Turpeinen (-94) nähdään Teräsmiesten liigavahvuudessa kaudella 2020-21. Yrjäsellä ja Turpeisella ei ole kokemusta Steelersin edustusjoukkueesta, mutta kolmella muulla on.

Eniten liigakokemusta löytyy Megyaszailta, joka on pelannut Steelersissä yhteensä 48 korkeimman sarjatason peliä pistein 18+11.

Steelers tekee jatkossa yhteistyötä Urbansin kanssa

Maanantaina Steelers tiedotti myös yhteistyöstä janakkalalaisen SC Urbansin kanssa, joka on Steelersin ohella Kanta-Hämeen suurimpia seuroja. Tavoitteena on pitää junioritoimintaa elossa ja ehkäistä drop out -kehitystä. A-C-ikäluokissa pidetään ovi auki yhteistyöjoukkueiden osalta.

– Hämeenlinnassa ajatus yhteistyöstä otettiin hyvin vastaan. Ruuskanen otti yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Mika Walkamoon ja sovimme tapaamisen Vanajan Linnalle. Ensimmäinen tapaaminen oli joulukuussa ja siitä sitten lähdimme asiaa suunnittelemaan. Tahtotila ja ymmärrys lajin kehittämisestä alueella, jolla yhdessä toimimme, siivitti meitä
samaan suuntaan ja yhteistyön hiomiseen. Tätä yhteistyötä seurakenttä, salibandy ja alueemme kaipaa ja toivon, että tämä siivittää myös muita seuroja tekemään yhteistyötä koko alueen ja lajin hyväksi.

– Yhteistyö vaatii molempien seurojen tahtotilaa ja muokkautumista jo olemassa olevien toimintamallien yhteen sulautuessa. Steelersin tahtotila on ollut tehdä yhteistyötä alueella jo aiemminkin mutta yhteistyösuunnitelmissa ei olla päästy aiemmin yhteiseen tahtotilaan. Olen erittäin mielissäni, että vihdoin yhteistyö onnistuu. Toivon, että yhteistyötä voidaan tehdä myös muidenkin alueen toimijoiden kanssa, Steelersin toiminnanjohtaja Noora Lavonen kommentoi tiedotteessa.