Tuuli Rannalan pääsarjaura päättyi – ”Aika siirtyä kohti uusia juttuja”

Tuuli Rannalan pääsarjaura päättyi. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuuli Rannalan pääsarjaura päättyi. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikinkien hyökkääjä Tuuli Rannala, 28, lopetti pääsarjauransa kauteen 2019-20.

Rannala pelasi naisten liigassa yhteensä kymmenen kautta edustaen Erä III:sta ja EräViikinkejä. 177 runkosarjan ottelua pelannut hyökkääjä iski pelaamissaan otteluissa tehot 184+88. Maalimäärä on naisten liigan runkosarjan kaikkien aikojen 9. kovin ja pistemäärä 17. paras.

Palkintokaappiin kertyi liigauralta yksi SM-pronssi keväältä 2017. Rannala on omaa sukua Huuskonen ja pelasi viime vuosikymmenellä myös seitsemän maaottelua osuen niissä kahdesti.

– Peliura alkoi 6-vuotiaana poikajoukkueessa, josta sitten siirryin Tapanilan Erään E-tyttöihin. Siitä asti olen pelannut Erässä ja nyt viimeiset liigavuodet EräViikingeissä. Seurana Erä ja ErVi on ollut minulle tärkeä. Tämä on ollut hyvä paikka, jonka takia en ole halunnut siirtyä muualle pelaamaan missään vaiheessa.

– Pelaajana minua on tuettu ja olen saanut vastuuta, sitä kautta olen kehittynyt pelaajana ja saanut motivaatiota päivittäiseen tekemiseen. Nyt on kuitenkin aika siirtyä kohti uusia juttuja elämässä ja katsoa mihin se vie. Kiitos kaikille valmentajille, seurassa työskenteleville ja meidän faneille; olette tärkeitä, Rannala kiitteli seuran sivuilla.