Helmikuun Finnkampen peruttu – ”Arvostamme suomalaisten ymmärtämystä tapahtuman perumiselle”

Luulajan turnaus on peruttu. Kuva: VIlle Vuorinen

Luulajan turnaus on peruttu. Kuva: VIlle Vuorinen

Ruotsin Salibandyliitto ilmoitti maanantaina, että helmikuun alkuun kaavailtu Finnkampen perutaan. Pelit oli tarkoitus mitellä 6.-7.2. 2021 Luulajassa.

Suomesta mukana olisi ollut miesten maajoukkue ja poikien U19-maajoukkue.

– Toivottavasti pääsemme jatkamaan pitkäaikaista maaotteluvaihtoamme niin pian kuin mahdollista. Arvostamme suomalaisten ymmärtämystä tapahtuman perumiselle, ruotsin liiton tapahtuma- ja markkinointipäällikkö kommentoi uutisessa.

Poikien MM-kisat pitäisi pelata huhti-toukokuun vaihteessa Tshekin Brnossa, mutta tällä hetkellä kisojen järjestäminen vaikuttaa epävarmalta. Miesten maajoukkueen vuoden 2021 päätavoite on joulukuun Helsingin MM-kisoissa.

Ruotsin liiton uutinen