HäSa: Steelersin lainakolmikko nähdään F-liigassa myös tammikuussa – ”Sveitsin pelien jatkumisesta ei ole vielä tietoa”

Sami Saarinen (#19) pelasi Turussa varsin persoonallisella pelipaidalla. Kuva: Anssi Koskinen

Sami Saarinen (#19) pelasi Turussa varsin persoonallisella pelipaidalla. Kuva: Anssi Koskinen

Steelersin lainakolmikko nähdään teräspaidassa vielä tammikuun alussa, Hämeen Sanomat uutisoi.

Hyökkääjät Niko Einiö, Sami Saarinen ja Pieti Alatalo saapuivat Steelersiin lainasopimuksilla joulukuusta. Kaikki pelasivat alkukauden Sveitsin Divarissa. Einiö ja Saarinen Thurgaussa, Alatalo Baselissa. 

HäSan uutisen mukaan Einiön piti palata käkikellomaahan jo joulukuun lopussa.

– Lähden takaisin vasta tammikuun puolivälissä eli ehdin pelata vielä kolme peliä. Sveitsin pelien jatkumisesta ei ole vielä tietoa, mutta helmikuussa ilmeisesti on tavoite jatkaa. On kyllä hienoa, että olen täällä päässyt pelille, Einiö totesi.

– Joudun palaamaan työn takia vähän aiemmin Sveitsiin eli Indians-peli jäänee minulla viimeiseksi täällä. NLA-liiga jatkuu tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta NLB:n osalta tilanne on vielä auki. Mukavaa on ollut päästä pelaamaan ja harjoittelemaan pitkän tauon jälkeen. Näillä tiedoilla pelaan siis vielä kaksi peliä täällä, Saarinen puolestaan valotti. 

Baselin sopimuspelaajiin kuuluva Alatalo pelasi Steelersissä jo marraskuun lopulla. Hänen tilanteensa on auki, mutta ainakin tulevana viikonloppuna hän on edelleen mukana. 

Steelers majailee F-liigassa kymmenentenä 15 pisteellä. Joukkue kohtaa lauantaina (2.1.2021) vieraskentällä EräViikingit ja heti seuraavana päivänä kotonaan Indiansin.