Ainakin nämä neljä pelaajaa jättävät SPV:n – Mustoselle 1+1-vuotinen jatkosopimus

Tuomas Mustosen (kentällä) pelit jatkuvat Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

Tuomas Mustosen (kentällä) pelit jatkuvat Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

SPV ilmoitti tiistaina sosiaalisessa mediassa ainakin neljän pelaajan jättävän seuran kauden jälkeen. Näistä kolme nimeä oli kuitenkin tiedossa jo ennen tätä ilmoitusta.

Eemeli Karjanlahti ja Riku Hakanen nähdään ensi kaudella Nurmon Jymyssä. Joni-Arttu Siepin ensi kauden seuraa ei ole vielä kerrottu, mutta SPV se ei ole. Neljäs, ja nyt ensi kertaa mainittu lähtijä on Tony Koponen, jonka tulevaa osoitetta ei myöskään kerrottu vielä. Koponen on pelannut SPV:ssä kuudella liigakaudella 88 peliä tehoin 3+0. Huhumaan perusteella vielä ainakin Petri Hakosen ensi kauden joukkue on edelleen auki.

Yksi SPV:stä poislähtijäksi arvioitu pelaaja oli puolustaja Tuomas Mustonen, joka kuitenkin jää SPV:hen 1+1-vuotisen sopimuksen myötä. Mustonen on jo kokenut liigapelaaja ja on pelannut 248 peliä (42+108) Indiansissa ja SPV:ssä.

– Odotan että olemme joukkueena selvästi parempia ihan jokaisella pelin osa-alueella verrattuna viime kauteen ja että saadaan kehitettyä peliä monipuolisempaan suuntaan. Omat tavoitteet on ottaa iso ja johtava rooli joukkueen puolustuksessa. Selvästi tasaisempaa kauden läpivientiä se vaatii. Hyvän ja huonon päivän ero oli aivan liian iso viime kaudella. Töitä ja opiskelua on siis paljon edessä.

– Joukkueen menestysmahdollisuudet näen kirkkaana. Joukkueena kun painetaan hommia päivittäin kovalla vaatimustasolla ja muistetaan nauttia tästä, niin varmasti kehitystä tapahtuu oikeaan suuntaan. Varmasti sitten saadaan se tulos, mitä me joukkueena ansaintaan, Mustonen linjasi SPV:n sivuilla.