Neuvottelut päätökseen – Mikko Hautaniemi jatkaa TPS:n paidassa

Mikko Hautaniemi jatkaa kuin jatkaakin TPS:n riveissä. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Hautaniemi jatkaa kuin jatkaakin TPS:n riveissä. Kuva: Anssi Koskinen

TPS on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen Mikko Hautaniemen kanssa, turkulaisseura tiedottaa.

Menneellä kaudella runkosarjassa tehot 22+21=43 iskenyt Hautaniemi oli pudotuspeleissä TPS:n tehokkain pelaaja iskien 12 otteluun tehot 11+8=19.

Joulukuussa 2018 MM-kultaa juhlineen Hautaniemen jatkosopimus oli TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mukaan se puuttuva palanen, jonka eteen organisaatiossa on tehty kovasti töitä.

– Voidaan sanoa, että ”Haudan” sopimuksen myötä meillä on nyt jalkeilla juuri sellainen joukkue mitä olemme tavoitelleet. Meillä on kivikova ja kokenut TPS-taustainen ydin sekä sopivasti uusia tuulia, Kytöhonka kommentoi tiedotteessa.

– Luonnollisesti tästä joukkueesta puuttui jotain oleellista ennen Haudan sopimusta. Hän on erittäin karismaattinen ja pidetty persoona joukkueen sisällä ja kentällä yhä edelleen täysin spesiaali pelaaja, joka on vielä parhaimmillaan siellä kevään ratkaisupeleissä, Kytöhonka jatkoi.

Hautaniemen nimeä ei löytynyt pelaajalistalta, jonka TPS julkaisi kesäkuun alussa. Kytöhongan mukaan TPS etsi tukijoita Hautaniemen uuden sopimuksen taakse. Hautaniemi itse kommentoi tuoretta sopimusta varsin ytimekkäästi.

– Game on.

Lähde: TPS:n tiedote