Maajoukkueet

Poimintoja hallitustiedotteesta: Kohosen maajoukkuepesti virallistettiin

20.09.
2021
Maajoukkueet

Mika Kohosen valmennuspesti virallistettiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliiton hallitus kokousti torstaina 9.9. ja teki lajia koskevia päätöksiä.

Yksi jo käytännössä selväksikin tullut asia oli Mika Kohosen maajoukkuepestin vahvistaminen. Kohonen kuuluu Petteri Nykyn valmennusryhmään joulukuun Helsingin MM-kisoissa. Muitakin eri maajoukkueiden valmennuspestejä vahvistettiin samalla, joiden tiedot löydät alta.

Muiden rekrytointiuutisten mukaan Salibandyliitto kertoi myös saaneensa valmiiksi organisaation uudistuksen omalta osaltaan. Liitosta lähti kaikkiaan kaksi työntekijää ja tilalle tuli viisi uutta työntekijää.

Samalla kerrottiin, että miesten ja poikien rekisteröityjen pelaajien sekä joukkueiden määrät ovat laskussa koronaviruspandemian vaikutuksesta. Tämä tulee vaikuttamaan liiton talouteen negatiivisesti.

F-liigan naisten sarjan kehitysryhmän yhteyteen muodostettiin myös uusi työryhmä. Ryhmän jäseniä ovat Kaarina Vuori, varapuheenjohtaja (Salibandyliitto), Jani Holopainen, pääsarjapäällikkö (Salibandyliitto), Jukka Kouvalainen, päävalmentaja, (PSS, Porvoo), Perttu Kytöhonka, urheilujohtaja, (TPS Salibandy, Turku ja F-liigan naisten sarjan kehitystyöryhmä) sekä Panu Lappi, toiminnanjohtaja, (Welhot, Kuopio).

Hallitus vahvisti seuraavat maajoukkueiden valmentajanimitykset:

Miesten maajoukkue
Lajivalmentaja: Mika Kohonen ajalle 1.6. – 31.12.2021 vahvistamaan maajoukkueen valmistautumista koti MM-kisoihin.

U17-tyttöjen maajoukkue
Päävalmentaja: Hannu Santanen
Lajivalmentajat: Jouni Kivinen ja Lasse Korhonen
Maalivahtivalmentaja: Ville Lindgren

U17-poikien maajoukkue
Lajivalmentajat: Henri Niskanen ja Ville Manner
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

Tiedote kokonaisuudessaan

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen