U23-maajoukkue kaatoi Sveitsin U23-ryhmän Latviassa – joukkue on voittanut kaikki 12 virallista peliään

U23-maajoukkue jatkaa voitokasta taivaltaan. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

U23-maajoukkue jatkaa voitokasta taivaltaan. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Miesten U23-maajoukkue pelasi Latvian turnauksen avauspelissään Sveitsin saman ikäluokan maajoukkuetta vastaan. Suomi vei voiton maalein 7-2.

Avauserä meni suomalaisille 2-0 ja toinen erä Sveitsille 2-1. Päätöserässä Suomi osui neljästi ja Sveitsi ei kertaakaan. Jokseenkin epäilyttävästä ottelupöytäkirjasta, että Suomen maaleista vastasivat Mikko Laakso, Kaapo Siekkinen, Joakim Lund (1+1), Niko Laiti ja Antti Suomela.

U23-maajoukkue on pelannut maaotteluita syksystä 2016 alkaen. Edellisen kerran se pelasi maaotteluita kaksi vuotta sitten. Tähän mennessä U23-maajoukkue on pelannut 12 ottelua ja voittanut jokaisen pelin maalierolla 104-27.

U23-maajoukkue kohtaa lauantaina Ruotsin (U23) klo 16 alkaen.