Maajoukkueet

Pelaajakortti: Otto Lehkosuo – Otollinen tilaisuus

03.12.
2021
Maajoukkueet

Otollinen tilaisuus.

Westend Indiansin puolustaja Otto Lehkosuo, 24, edustaa Suomea Helsingin MM-kisoissa. Lehkosuo pelaa uransa ensimmäiset MM-kisat korvaten Krister Savosen, joka jäi pois kisoista loukkaantumisen vuoksi.

Lehkosuo oli hyvin lähellä MM-paikkaa muutenkin ja on ollut vuosia liigan kärkipäätä omalla pelipaikallaan. Paikan tullen isokokoisella puolustajalla on otollinen tilaisuus ottaa vakituisempi paikka Suomen puolustuksessa ja isoissa parrasvaloissa.

Arvosanat

Nopeus 80
Ei nopea, joskaan ei järin hidaskaan. Vaikuttaa monesti verkkaisemmalta kuin onkaan, mutta liikkuu pääosin hyvin molemmissa kenttäpäädyissä.

Laukaus 86
Lehkosuo tukee yleensä hyvin hyökkäyksiä. Laukaus on hyvää tasoa, mutta mistään erityisen kovasta ”viivapelotteesta” ei voida puhua hänen kohdallaan. Puolustajaksi poikkeuksellinen kyky viimeistellä vaikeistakin ilmapalloista.

Mentaliteetti 83
Seurajoukkueessa tasaisen hyvä suorittaja ja ottaa välillä hyvinkin ison roolin liigassa. Maajoukkuetasolla ja arvokisoissa katsomaton kortti.

Hyökkäyspelaaminen 72
Hyökkäysroolia on tarjolla enemmän seurajoukkueen puolella kuin maajoukkueessa. Ei erityisen hyökkäävä puolustaja, mutta voidaan pitää kuitenkin ylivoimaspesialistina, joissa nousee usein maalin lähettyville.

Puolustuspelaaminen 82
Hyvä puolustaja. Iso koko avittaa ja se, että pelaa usein nöyrästi omassa päässä. Hyvä peittämään laukauksia ja pelisilmä toimii pallottomana hyvin.

Pallonkäsittely 80
Perustaitava pakki. Pallonkäsittely ei näyttele suurta roolia Lehkosuon pelissä, vaikka onkin seurajoukkueessa tottunut siihen, että joukkue pelaa paljon pallon kanssa.

Syöttötaito 84
Varma syöttelijä, eikä kyllä haekaan usein mitään erikoisempaa. Syöttöjen laatu on hyvä ja Lehkosuo on erinomainen myös pitkissä avauksissa.

Fyysisyys 89
Fyysisyys on yksi raamikkaan Lehkosuon isoimpia avuja. Ei karta tilanteisiin menoa, eikä myöskään pelkää laittaa itseään likoon. Vahva kamppailija.

Lue lisää numeroarvioista ja niiden perusteet täältä.

Pääkallo.fi tekee Veikkauksen kanssa kaupallista yhteistyötä.

Veikkauksen ilmaisessa MM-salibandyveikkauksessa veikataan salibandyn MM-kisojen 3.-11.12.2021 otteluiden lopputuloksia. Ilmaiskisan pääpalkintona on MM-kisamatka Sveitsiin 2022. Osallistumaan pääset täällä.

Pääkallo.fi