Lehtonen ja Arola jatkavat LASB-paidassa – ”Lupaan myös parikymmentä pinnaa tehdä”

Konsta Lehtonen yltyi kevätkaudella maalivireeseen. Kuva: Esa Jokinen

Konsta Lehtonen yltyi kevätkaudella maalivireeseen. Kuva: Esa Jokinen

Lahtelainen F-liigajoukkue LASB kertoi tällä viikolla solmineensa jatkosopimukset Jesse Arolan sekä Konsta Lehtosen kanssa.

Hyökkääjä Arolan, 24, sopimus kattaa ensi kauden, mutta siinä on myös optio kaudesta 2023-24. Arola on nyt pelannut urallaan 81 liigapeliä (26+15) Lahdessa.

– Omat tavoitteet ensi kaudelle ovat, että pystyisi pelaamaan ehjän kauden ja tuomaan omia vahvuuksia esille ja sitä kautta auttamaan joukkuetta voittamaan. Lupaan myös parikymmentä pinnaa tehdä, että jos tämä ei toteudu niin voi sitten mediavastaava kehitellä jotain rankkua kauden päätteeksi! Ja loppuun vielä terveiset, että tulkaahan ensi syksynä äänekkäämmin, isommin ja oranssimmin hallille ja tehdään yhdessä Suurhallista hankala paikka voittaa, Arola kommentoi LASBin sivuilla.

Puolustaja Lehtonen pelasi toistaiseksi uransa parhaan kauden ja iski kevätkaudella peräti seitsemän liigamaalia. Se on lyhyeen aikaan paljon, sillä 47 liigapeliin Lehtonen on naulannut tehot 8+3. Vähäisestä ottelumäärästä huolimatta Lehtosella on pitkä tausta seurasta, sillä hän pelasi jo LaSB:ssa kaudella 2015-16 Divaria.

– Todella hienot fiilikset päästä kantamaan ensi kaudellakin taas oranssia paitaa päällä! Oli helppo päätös jatkaa täällä, koska pääsin viime kaudella murtautumaan kunnolla pelaavaan kokoonpanoon ja tiedän, että täällä on hyvä kehittyä. Alkukausi meni vähä miten sattuu, kun oli pientä polvivammaa, mutta siitä tultiin vahvempana takaisin ja pääsi pelaamaan loppukauden hyvässä kentässä. Tasaisuutta tarvitsee peliin saada, hyvän ja huonon päivän ero on vielä turhan suuri. Ensi kauden tavoite olisi päästä jatkamaan siitä mihin tämä kausi päättyi, eli tehdä maaleja ja joukkueena ottaa isoja voittoja, Lehtonen kommentoi.