Porilaisvalmentajalla kiehahti sakon arvoisesti – ”Miten v*****a voi vetää noin vihkoon tällä tasolla”

Divarin Hawks ja liigassa tällä kaudella pelannut Karhut ovat vääntäneet tasaisissa merkeissä. Kuvan pelaajat eivät liity kurinpitotapaukseen. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarin Hawks ja liigassa tällä kaudella pelannut Karhut ovat vääntäneet tasaisissa merkeissä. Kuvan pelaajat eivät liity kurinpitotapaukseen. Kuva: Juhani Järvenpää

F-liigan karsinnoissa oli keskiviikkona reippaasti draamaa kolmen ottelun venyessä jatkoajalle. Porin Karhut voitti Hawksin jatkoaikamaalilla 7-6.

Ottelun jälkeen ihmetystä herätti voittaneen joukkueen eli Karhujen valmentajan Jani Rajalan punainen kortti. F-liigan tiedotteen mukaan Salibandyliiton kurinpitokonklaavi lätkäisi Rajalalle (Karhuille) 100 euron sakon tilanteesta.

Päätöksessä kuvailtiin, että Rajalan käytös on ollut tapauksessa asiatonta ja tuomittavaa. Käytöstä kuvailtiin myös epäasialliseksi ja moitittiin myös väitteitä tuomarin puolueellisuudesta.

Täydestä kurinpitopäätöksestä selviää, että ainakaan Karhut-leirissä ei ollut mitään syytä silotella tapausta. Ohessa onkin Rajalan oma vastine tilanteesta.

Rainer Ehron (liiton videotuomari) kirjoitus, että menin tuomareita solvaamaan ei pidäpaikkaansa. Pelttari ei liittynyt mitenkään minun asiaan vaan vain Olkkola. Joten korjatkaa ensimmäiseksi tämä.

Pelin jälkeen menin sanomaan Olkkolalle, että vedit koko 60 min täysin keltaiselle. Olkkola ei viitsinyt edes kääntyä minuun päin, koska eihän tälle tuomarille voi puhua. Sen taitaa tietää kaikki Suomen salibandyn pelaajat, sekä mahtaako herra olla liian ylpeä pillistään?

Lähdin pois ja huusin vielä, että miten v*****a voi vetää noin vihkoon tällä tasolla. Olkkola kaivoi auktoritteettinsa povarista ja antoi minulle punaisen. Tämän jälkeen lähdin pois vaihtoaitiosta.

Suomalainen salibandy kärsii pahasti, jos tuomari koittaa ratkaista tuloksen, eikä pelaajat kentällä.

Karhut johtaa karsintojen ensimmäisen vaiheen sarjaa voitoin 2-1. Sarja on katkolla lauantaina Helsingissä.

F-liigan kurinpitopäätökset