Jani Rauhalan uusi osoite selvillä – Indians kaappasi Oilers-puolustajan

Jani Rauhala siirtyy toiselle puolelle Espoota. Kuva: Riku Laukkanen

Jani Rauhala siirtyy toiselle puolelle Espoota. Kuva: Riku Laukkanen

Kuluneen seitsemän päivän aikana Westend Indians on julkaissut yhden uuden pelaajasopimuksen jokaisena päivänä. Tiistaina espoolaisten takalinja vahvistui merkittävällä nimellä, kun seura ilmoitti hankkineensa Jani Rauhalan Esport Oilersista.

22-vuotias Rauhala on pelannut neljä kautta miesten liigatasolla Öljymiesten riveissä. Puolustaja on mitellyt runkosarjassa yhteensä 76 ottelua ja tehopisteitä on kertynyt 22 (12+10). Pudotuspeleissä Rauhala on esiintynyt 39 kertaa (3+1). Nuoren puolustajan palkintokaapista löytyy F-liigan hopeamitali kaudelta 2020-21 ja kuluneella kaudella voitettu pronssimitali. Lisäksi hän voitti P21-sarjan Suomen mestaruuden kaudella 2018-19 Oilersin joukkueessa ja hopeaa kaudella 2017-18 P18 SM-sarjassa.

Espoon derbyt ovat olleet viime kausien odotetuimpia otteluita ja tulevalla kaudella Indians-puolustaja pääsee taistelemaan Espoon herruudesta entistä seuraansa vastaan.

Westend Indians on julkaissut viime viikkojen aikana kuusi uutta pelaajasopimusta Rauhalan lisäksi. Anton Roth (Nurmon Jymy), Tuomas Tiainen (Tiikerit), Pieti Alatalo (Steelers), Petr Majer (Florbal Chodov), Christian Remes (Tiikerit) ja Juuso Kekki (SaiPa) nähdään ensi kaudella Heimon paidassa.