Kovaa jälkeä Divarissa – Juuso Kekki on Indiansin mies

Juuso Kekki kokeilee seuraavaksi liigavauhtia. Kuva: Esa Jokinen

Juuso Kekki kokeilee seuraavaksi liigavauhtia. Kuva: Esa Jokinen

Westend Indians julkaisi maanantaina Juuso Kekin pelaajasopimuksen.

Vuonna 1999 syntynyt Kekki on pelannut Divarissa 166 peliä NST:ssä ja viimeksi SaiPassa. Tehoja on kertynyt 163+109=272. Parhaalla Divarin kaudella 2019-20 hyökkääjä mätti 25 peliin tehot 45+26 runkosarjassa.

Omassa ikäluokassaan Kekki muodosti aikoinaan vaarallisen trion yhdessä Joonatan Kovasen ja Joona Rantalan kanssa. Kaksikko pelaa nyt Nokian KrP:ssa. Indians-siirtoa saattoi avittaa sekin, että joukkueessa pelaa Samuli Huppunen, jonka kanssa Kekki muodosti kovan tutkaparin Divarissa pari vuotta sitten.

Indians julkaisi aiemmin maanantaina myös Olli Arkkilan sopimuksen, mutta se vedettiin pois sosiaalisesta mediasta. Pääkallon tietojen mukaan Arkkila on ainakin toistaiseksi vain mukana Indiansin harjoitusvahvuudessa kesällä. Arkkila pelasi menneellä kaudella Divarin Josbassa.

Uusina pelaajina Indians on kuitenkin julkistanut viime viikkoina Anton Rothin (Jymy), Tuomas Tiaisen (Tiikerit), Pieti Alatalon (Steelers), Petr Majerin (Floorball Chodov) sekä Christian Remeksen (Tiikerit) sopimukset.