KrP on rakentanut tulevan kauden joukkuettaan tehokkaasti – Tenholle ja Kanervalle kahden vuoden jatkosopimukset

Oskari Tenho solmi kahden vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kuva: Esa Takalo

Oskari Tenho solmi kahden vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kuva: Esa Takalo

Parhaillaan mestaruudesta kamppaileva Nokian KrP on kevään aikana kiinnittänyt aktiivisesti avainpelaajiaan myös tuleville kausille. Viimeisimpinä kahden vuoden jatkopaperit Näätälauman kanssa solmivat seuran oma kasvatti Oskari Tenho sekä maalivahti Jesse Kanerva.

Nokian KrP julkaisi viime viikolla kahden vuoden jatkosopimuksen Oskari Tenhon kanssa. 19-vuotias hyökkääjä pelaa tällä hetkellä toista kauttaan KrP:n edustusjoukkueen paidassa. Tenho on pelannut miesten liigatasolla runkosarjassa yhteensä 26 ottelua (9+2). Lisäksi seuran oma kasvatti on pelannut P21 SM-sarjassa jo neljän kauden ajan. 67 ottelussa tehopisteitä on kertynyt 85 (59+26).

– Hieno fiilis jatkaa näädissä. Joukkueessa on hyvä henki ja fiilis. Joukkueen kova taso ajaa varmasti itseäkin henkilökohtaisesti eteenpäin. Taustalla on hienoja ihmisiä ja joukkueessa on hyviä kavereita, joten innolla tulevaa kohden, Tenho kommentoi jatkopaperiaan KrP:n Instagramissa.

Maanantaina KrP ilmoitti solmineen kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahti Jesse Kanervan kanssa. 24-vuotias Kanerva on edustanut KrP:tä miesten liigatasolla vakituisesti kolmen kauden ajan. Kuluneella kaudella Kanerva torjui runkosarjassa nokialaisten maalilla 14 ottelua torjuntaprosentilla 77.86. Kanerva siirtyi Näätälaumaan kaudelle 2018-19 Steelersistä, jossa hän myös teki liigadebyyttinsä.

“Erittäin upeaa jatkaa Näädissä ainakin kaksi seuraavaa kautta. Joukkueessa on hyvä henki, ja tekemisen meininki, niin täällä on hieno jatkaa pelaamista. Joukkueesta on muodostunut itselle todella tärkeä palanen omaa elämää. Menestymisen mahdollisuudet ovat myös hyvät, joka myös helpotti jatkosopparin tekemistä, Kanerva kommentoi KrP:n Instagram-tilillä.

KrP on julkaissut viimeisen kuukauden aikana peräti 13 jatkosopimusta.