LASB julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta – Wikström ja Lindstedt lähtevät Nokialta suuremman vastuun perässä

Roope Wikströmille ei auennut pelipaikkaa KrP:n edustusjoukkueen kokoonpanossa. Kuva: Juhani Järvenpää

Roope Wikströmille ei auennut pelipaikkaa KrP:n edustusjoukkueen kokoonpanossa. Kuva: Juhani Järvenpää

LASB julkaisi perjantaina kahden entisen Nokian KrP:n pelaajan, Roope Wikströmin ja Tino Lindstedtin pelaajasopimukset.

Wikström liittyy LASB:iin kaksivuotisella sopimuksella, joka sisältää option kolmannesta. Kahden kauden aikana 19-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi KrP:n paidassa liigatasolla yhteensä 16 ottelua (1+1). Seitsemän kautta nokialaisten organisaatioon kuulunut Wikström pelasi pääosin P21 SM-sarjassa, jossa hyökkääjä esiintyi 56 kertaa (47+23). Wikström voitti KrP:n riveissä liigatasolla hopeaa ja pronssia.

– Vaikka KrP on itselle tärkeä seura, niin oman kehittymisen, ja pelaajana eteenpäin menon kannalta oli aika selkeää, että täytyy miettiä muita vaihtoehtoja. LASBista oltiin kiinnostuneita ja seuran meno on vaikuttanut muutenkin hyvältä, niin oli helppo päätös tulla Lahteen, Wikström kommentoi siirtoaan LASB:in nettisivuilla.

Lindstedt siirtyy Nokialta LASB:iin 1+1-vuotisella sopimuksella. 23-vuotias puolustaja on pelannut liigatasolla Classicin ja KrP:n paidoissa yhteensä 63 ottelua (2+7). Puolustaja voitti tamperelaisten riveissä kaksi Suomen mestaruutta vuosina 2016 ja 2017. Kahden edellisen kauden aikana KrP:ssa Lindstedt pelasi yhteensä 34 ottelua tehoin 0+2, ja lisäsi palkintokaappiinsa hopea- ja pronssimitalin.

– Täällä oltiin kiinnostuneita ja pohdintojen jälkeen päätin ottaa seuraavan askeleen oranssissa. Olen Mäkisen Miskalta kuullut paljon hyvää LASBin yhteisöstä, joten innolla odotan tulevaa kautta. Uskon, että LASBissa pystyn nostamaan omaa perustasoani ja kehittymään monipuolisesti. Itse koen, että läpimurtoa ei ole tullut vielä tehtyä, joten LASBin paidassa se olisi tarkoitus tehdä, Lindstedt kertoo.

Wikströmin ja Lindstedtin lisäksi Sami Savolainen, Tomas Estovirta ja Mikko Santanen siirtyvät KrP:sta muualle.