Blue Fox julkaisi neljä pelaajasopimusta – kaksi tuttua pelaajaa tekee paluun ja mukana myös kaksi uutta nimeä

Viime kauteen nähden Blue Fox vahvistuu neljällä uudella pelaajalla. Kuva: Esa Takalo

Viime kauteen nähden Blue Fox vahvistuu neljällä uudella pelaajalla. Kuva: Esa Takalo

NLB-joukkue Blue Fox julkaisi hiljattain neljä pelaajasopimusta. Julina Lindholm ja Johanna Strömsholm palaavat takaisin taukojen jälkeen, kun taas Emely Karlsson ja Enni Salmi liittyvät joukkueeseen uusina pelaajina.

Vuonna 1996 syntynyt Lindholm palaa takaisin Blue Foxiin pidettyään kaksi vuotta taukoa opiskelujen takia. Yhteensä seitsemän kautta Blue Foxia edustanut Lindholm on iskenyt seuran paidassa tehopisteet 39+33=72.

Strömsholm oli osana joukkuetta, joka nosti Blue Foxin F-liigaan, mutta viime kauden hän vietti äitiyslomalla. Yhteensä kahdeksan kautta Blue Foxia edustanut Strömsholm on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. Kausien aikana hän on tehtaillut seuran paidassa tehot 38+60=98.

Hyökkääjä Karlsson nousee tulevalle kaudelle liigajoukkueen matkaan 2-divisioonassa pelaavasta Blue Foxin kakkosjoukkueesta. Vuonna 2004 syntynyt Karlsson iski viime kaudella 14 ottelussa tehot 16+4=20 ja oli samalla joukkueensa paras pistenainen.

– Tuntuu jännittävältä ja hauskalta kokeilla jotain uutta. Tässä joukkueessa on korkeampi tempo ja se antaa enemmän, Karlsson totesi seuran tiedotteessa.

Vuonna 1999 syntynyt Salmi liittyy Blue Foxiin 1-divisioonan joukkueesta Sievin Sisusta. Menneellä kaudella puolustaja pelasi 18 ottelua tehopistein 5+8=13.

– Tuntuu jännittävältä ja fantastiselta. Taitavien naisten kanssa pelaaminen tulee olemaan hauskaa, Salmi tiivistää.