Podcastit

Tuottaja Tiiainen livahti BB-taloon – KalloCast pyrkii eroon kutinasta

06.09.
2022
Podcastit

KalloCastin seuraavan jakso on 106. Kuva: Reeo Tiiainen

Koko lämpimän kesän ajan on salibandykansaa, ja varsinkin KalloCastin kolmehenkistä tekijäryhmää kutitellut ikävästi.

Salibandyn Bo Jackson Toni Lötjönen kertoo että juhannuksen tienoilla kutina kävi sietämättömäksi.

– Yritin sitä ihan tosissaan selvittää. Kävin lääkärissäkin ja sieltä vain todettiin, että ota Bepanthenia. Se auttaa tällaisiin vaivoihin.

Kutina ei kuitenkaan jättänyt Lötjöstä rauhaan. Hän jäi pohtimaan voisiko kyseessä olla jokin psykosomaattinen ongelma. Lötjösen katsoaessa heinäkuun lopussa NAFL-kauden kruunua, eli Florida Vikingsin kannunnostoa, se vihdoin iski kalloon.

– Silloin se iski muhun ihan kunnolla. Mun on pakko jatkaa KalloCastin tekemistä. Kutina loppui siihen paikkaan.

Tuottaja pakeni tv-kameroiden eteen

Yhtä onnekas ei ollut podcastin tuottaja Reeo Tiiainen. Tiiainen nimittäin koki saman ongelman, mutta teki erilaisen päätelmän. Tiiainen oli tuttuun tapaan kesällä kuvaamassa luonto-ohjelmia Lapissa. Tiiainen oli varma, että osa kutinasta johtui mäkäräisten pistoista, mutta mielen sopukoissa painoi jokin muukin.

Ilmaveivin keksijä päätti paeta BB-taloon valtavaa podcast-painetta.

– Mulle ei ainakaan ens viikolla vielä sovi. Selvii lähitulevaisuudessa, Tiiainen kommentoi KalloCastin jatkoa sunnuntai-iltapäivällä.

Sen enempää Tiiaisen kutinasta ei toistaiseksi tiedetä.

Uusin kujein

Pastori Siltasen kutina oli jo sunnuntaihin mennessä helpottanut, mutta tuottaja Tiiaisen koko mediakentän läpäissyt temppu palautti ikävän vaivan.

– Ei jumalauata, oli kirjain kirjaimelta Siltasen ensireaktio Tiiaisen ilmestyttyä tv-ruudulle.

Siltanen ja Lötjönen tiesivät kuitenkin mitä tehdä: oli vain pakko jatkaa. Eikä vain jatkaa, vaan luoda myös jotain uutta.

– Me oltiin ennen Suomen paskin salibandypodcast, mutta ainoa mitä kuunnellaan. Nyt meidän tavoite on olla Suomen paskin salibandy ja BB-aiheinen podcast, ja myös ainoa tässä kategoriassa mitä kuunnellaan, Siltanen selvensi.

– Jatkohan ehdittiin jo luvata viime viikolla, mutta nyt sitten jatketaan vähän erilaisin kuvioin. Rexan suuresta julkisuudesta otetaan tietysti kaikki irti ja vedetään mukana munasuojissa ilmakitaraa, kuten Jukka Tammi vuonna 1995.

Kutina on kaikonnut. KalloCast jatkuu viidennen tuotantokauden uusilla jaksoilla tällä viikolla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen