Aamulehti: KrP:n kotiluola konkurssiuhan alla – verosaatavia lähes puoli miljoonaa euroa

Raholan liikuntakeskuksen taustayhtiö on vaikeuksissa. Kuva: Esa Takalo

Raholan liikuntakeskuksen taustayhtiö on vaikeuksissa. Kuva: Esa Takalo

Tamperelaista Suomen Urheiluhallit Oy:ta haetaan konkurssiin, kertoi Aamulehti maanantaina.

Olennainen tieto on siksi, että yhtiö pyörittää Raholan liikuntakeskusta. Se taasen on miesten F-liigajoukkue Nokian KrP:n kotiluola. Viime viikolla uutisoimme Nokian uuden palloiluhallin rakennusaikataulusta, ja se on valmistumassa tällä tietoa 2024.

KrP:n toiminnanjohtaja Mika Myllyniemi kommentoi tiistaina Nokian Uutisille, että KrP:n pelit jatkuvat Raholassa normaalisti.

Konkurssihakemuksen takana on verohallinto ja hakemus on jätetty Pirkanmaan käräjäoikeuteen 4.11. Verohallinnon jättämän hakemuksen mukaan yhtiöllä on viivästysmaksuineen maksamatta noin 459 000 euroa. Yhtiöltä on maksamatta kiinteistö-, jäännös- ja arvonlisäveroja.

Firmalle annettiin maksukehotus lokakuun puolivälissä, ja koska saatavia ei hoidettu, verohallinto tulkitsee yhtiön olevan maksukyvytön. Yhtiö ei ole ensi kertaa ongelmissa. Huhtikuussa 2021 verohallinto haki yhtiötä viimeksi konkurssiin. Silloin yhtiö hakeutui yrityssaneeraukseen. Silloin saatavia oli 335 000. Syyskuussa 2022 Pirkanmaan käräjäoikeus kuitenkin kumosi konkurssihakemuksen.

Lisätty Myllyniemen kommentti 8.11. klo 13.58.