Ennätyskauttaan pelaava hyökkääjä jatkaa Oilersissa – ”Toivon saavuttavani paikan maajoukkueesta”

Heikki Iiskola on juhlinut usein vastustajan maalilla. Kuva: Esa Jokinen

Heikki Iiskola on juhlinut usein vastustajan maalilla. Kuva: Esa Jokinen

Heikki Iiskola on tehnyt Esport Oilersin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, uutisoi seura verkkosivuillaan.

Iiskola, 24, pelaa juuri nyt liigauransa tehokkainta kautta, kun koossa on 27 ottelun jälkeen 56 tehopistettä (27+29).

Hän on rikkonut 50 pinnan rajan kerran aiemmin urallaan: se tapahtui hänen edellisessä seurassaan Westend Indiansissa 2017-18, jolloin Iiskolan pistemäärä 26 ottelun runkosarjassa oli tasan 50 (28+22). Tuon jälkeen hän siirtyi toiseen espoolaisseuraan Oilersiin, jota edustaa nyt viidettä kautta.

Viime kausi Iiskolalla jäi vajaaksi loukkaantumisen vuoksi. Hän on saavuttanut Oilersin riveissä liigassa hopeaa ja pronssia.

– Joukkueena tavoitteemme on voittaa mestaruuksia ja olla F-liigan kirkkaimmalla huipulla. Henkilökohtaisesti tavoittelen sitä, että pystyn olemaan merkittävässä roolissa tukemassa yhteistä tavoitettamme. Lisäksi toivon saavuttavani paikan maajoukkueesta kovalla työllä ja pelaamalla hyvin, hän jatkoi, Iiskola kommentoi Oilersin uutisessa

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kehui seuran uutisessa, että loukkaantumiskierteestä selviydyttyään Iiskola on osoittanut olevansa F-liigan eliittihyökkääjä.

– Kokonaisvaltaisen pelaamisen kehittyessä hänellä on täydet mahdollisuudet tehdä läpimurto myös kansainvälisillä kentillä. Pelillisen kyvykkyyden lisäksi hän on erittäin pidetty joukkueen sisällä ja onkin yksi tärkeä kulmakivi joukkueen erinomaiselle ilmapiirille, johon uusien pelaajien on ollut helppo sopeutua, Arrhenius sanoi.