U19-miesten turnaukselle murheellinen päätös – Sveitsi vei pronssipelin voiton

Kuvituskuva: salibandy.fi

Kuvituskuva: salibandy.fi

Suomen U19-miesten salibandymaajoukkue päätti Polish Cupin 3-2-tappioon Sveitsiä vastaan.

Suomi johti peliä 1-0 ja 2-1 Aatu Knuutin ja Pietari Porttikiven maaleilla. Sveitsi kuitenkin nousi tasoihin kolmoserässä ja ajassa 57.21 Jascha Haldemanin maali jäi kamppailun voitto-osumaksi. Suomen parhaana palkittiin Vilho Helin.

Suomalaisittain turnaus oli tulostasoltaan heikko. Sinivalkoinen joukkue voitti vain ennakkoon selkeästi heikommat Slovakian ja Saksan. Tappion se kärsi päävastustajiaan Tshekkiä ja Sveitsiä vastaan ollen turnauksen neljäs.

Turnauksen voiton vei Ruotsi, joka kaatoi Tshekin finaalissa maalein 9-5. Ikäluokan MM-kisat pelataan tänä keväänä 26.-30.4. Tanskan Fredrikshavnissa.