Jaanus ja Järvinen jatkavat Lahdessa – ”Viime kauden piti olla viimeinen, samoin tämän kauden”

Pasi Järvisen ura jatkuu kuin jatkuukin LASBissa. Kuva: Anssi Koskinen

Pasi Järvisen ura jatkuu kuin jatkuukin LASBissa. Kuva: Anssi Koskinen

F-liigan LASB julkaisi viikonloppuna kaksi jatkosopimusta.

Puolustaja Janne Jaanus ja maalivahti Pasi Järvinen jatkavat joukkueessa ensi kaudella. Jaanus, 28, teki joukkueen kanssa vuoden jatkosopimuksen.

– Lopulta päätös jatkosta oli helppo tehdä. Olen viihtynyt Lahessa ja kuluva kausi on ollut osaltani melko hyvä. Johtavien pelaajien jatkosopimukset vaikuttivat myös omaan haluuni jatkaa pelejä LASBissa, Jaanus sanoitti LASBin uutisessa.

Jaanuksen sopimusta yllättävämpi onkin Järvisen, 32, jatkopahvi. Maalivahti nimittäin teki jopa kahden vuoden jatkosopimuksen, vaikka moni odotti, että ura päättyy kauden jälkeen. Järvinen kertoi päätöksessään joukkueen tiedotteessa.

– Onhan tässä kaiken maailman ajatuksia kerinnyt pyörimään päässä. Viime kauden piti olla viimeinen, samoin tämän kauden. Jouluna alkoi nousemaan halu pelata vielä yksi viimeinen kausi. Sitten seura yllätti vanhan miehen ihan puun takaa kaksivuotisella sopimuksella. Kotoa annettiin heti vihreää valoa ja sen verran on tullut iloa takaisin salibandyyn täällä Lahessa, että uskalsi sitten vanhakin vielä tarttua syöttiin. Viimeinen niitti on halu olla osana vielä LASBin tarinaa playoff-jengiksi, johon on huikeat mahdollisuudet! Maistunee.