SaiPa piinaa Classicia koko rahalla – myös naisten F-liigakarsinta venyy

SaiPa venytti puolivälierät viidenteen otteluun. Arkistokuva: Jarmo Koskela

Naisten F-liigan viimeinen välieräjoukkue ratkeaa sunnuntaina. Runkosarjan kakkonen Classic on kovilla B-lohkosta haastamaan tulleen SaiPan kanssa.

Lappeenrantalaiset kuittasivat lauantain kotiottelun nimiinsä maalein 5-3 ja tasoittivat otteluvoitot 2-2:een. Näin ollen välieräpaikka selviää viidennessä puolivälieräottelussa Lempäälässä sunnuntaina kello 18.30.

SaiPa ratkaisi lauantain ottelun itselleen kolmannessa erässä. Classic ei johtanut ottelua kertaakaan. Classicin Suvi Hämäläinen tasoitti 3-3:een ajassa 47.15, mutta reilut pari minuuttia myöhemmin Juuli Hakkarainen iski voittomaalin ja Miisa Turunen sinetöi loppulukemat pelikellon näyttäessä 53.46.

Muut naisten puolivälieräparit TPS-FBC Loisto, PSS-SB-Pro ja EräViikingit-SSRA päättyivät suoraan voitoin 3-0 kotietujoukkueiden hyväksi.

ÅIF kavensi karsinnassa

Helsinkiläinen Jokerit ja sipoolainen ÅIF käyvät karsinnassa taistelua ensi kauden liigapaikasta.

Jokerit voitti ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä, mutta lauantaina selkä seinää vasten ollut ÅIF haki Tapulikaupungista selvän 8-4-vierasvoiton ja kavensi otteluvoitot 1-2:een. ÅIF:n tehonainen oli pisteet 1+3 netonnut Aada Heikkinen.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona 15.3. Sipoossa.