Kokemusta lähtee – Hopeanaula, Havia ja Sillantaka eivät jatka FBC Turussa

Antti Hopeanaula päätti peliuransa liigatasolla. Kuva: Jarmo Koskela

Antti Hopeanaula päätti peliuransa liigatasolla. Kuva: Jarmo Koskela

F-liigan FBC Turku vahvisti viime viikolla sosiaalisessa mediassa, että Antti Hopeanaula, Aleksi Havia ja Aleksi Sillantaka eivät jatka seurassa.

Hopeanaula on ilmoittanut jo aiemmin lopettavansa peliuransa. Liigakausi oli Hopeanaulalle uran ensimmäinen, joten liigakokemusta on 33 ottelun edestä (5+3). Divarissa pelejä on kertynyt 184 (59+59) FBC:ssä, SalBassa ja SBS Wirmossa. FBC:tä Hopeanaula on edustanut kaikkiaan kuudella pelikaudella.

Sillantaka pelasi myös ensimmäisen liigakautensa (25 peliä). Sillantaka on edustanut FBC Turkua jo kahdeksan kautta ja Divarin otteluita on tullut vyölle 159. Maalivahdin osalta ei kerrottu FBC:n osalta lopettaako hän kokonaan, vai jatkuuko ura jossain muodossa muualla.

Myöskään kokenut Aleksi Havia ei jatka joukkueessa. Havia on pelannut lähes koko pääsarjauransa FBC Turussa. Kaksi peliä löytyy kuitenkin myös SBS Maskusta. Ensimmäisellä liigakaudellaan Havia pelasi 32 peliä (3+5). Divarista kokemusta on 197 ottelun(107+62) osalta. FBC toivotti Havialle onnea uusiin haasteisiin, joka viittaisi siihen, että ura jatkuu ainakin jossain.