Aamulehti kertoi erikoisesta palohälytyksestä Raholassa – ”Pallon osuminen lasiin aiheutti siihen särön”

Raholassa raikasi palohälytys perjantaina. Syy oli melko erikoinen. Kuva viime keväältä: Esa Takalo

Aamulehti kertoi perjantaina erikoisesta sattumuksesta sen suhteen miksi KrP-EräViikingit-ottelun toinen erä viivästyi 10 minuuttia.

Lehden mukaan syy oli se, että pallo osui seinällä olleeseen hälyttimeen. Paikalle tullut paloviranomainen sai hiljennettyä hallissa raikuneen hälytyksen.

– Pallon osuminen lasiin aiheutti siihen särön, joka aiheutti hälytyksen. Sen kuittauksen voi tehdä vain paloviranomainen, KrP-manageri Marko Salmela kertoi Pääkallolle lauantaina erikoisesta sattumuksesta.

Kyseessä ollut hälytin oli perinteinen pieni punainen laatikko, jossa lukee, että ”palon syttyessä riko lasi”. Tässä tapauksessa pallo teki yllättäen riittävän pahaa jälkeä hälytyksen käynnistämiseksi.

KrP voitti perjantaisen ottelun luvuin 9-2 ja on nyt kerännyt kuusi pistettä kolmesta pelistä. Ottelun tehopelaajia olivat Joona Rantala (3+1) ja Mikko Laakso (2+2). Perjantain toisessa miesten liigan pelissä Indians voitti SPV:n kotonaan rankkarikisan jälkeen lukemin 6-5.

KrP johtaa sarjaa tällä hetkellä, mutta Oilers ja Jymy ovat ainoat puhtaan pelin joukkueet. Molemmat ottelunsa hävinnyt ErVi on sarjajumbona kahden pelatun pelin jälkeen maalierolla 8-16.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen