Kokenut ErVi-pelaaja palaa tänään kaukaloon – joukkuekaveri kertoi vaikeasta kuntotusprosessista X:ssä

FBC Turku hakee kauden toista voittoa maanantaina. Kuva: Anssi Koskinen

FBC Turku hakee kauden toista voittoa maanantaina. Kuva: Anssi Koskinen

Tänään maanantaina pelataan miesten F-liigan jumbokamppailu FBC Turku-EräViikingit. EräViikingit saa kaukaloon mieluisan vahvistuksen, kun puolustaja ja joukkueen kapteeni Tuomas Aho palaa askiin pitkän tauon jälkeen.

Aho loukkaantui helmikuussa 2022, kun hänen eturistisiteensä repesi. Tätä seurasi kuntoutusta, joka oli jo lähes maalissa, kunnes vamma uusiutui. Viime kaudella EräViikinkejä edustanut Tommi Rosendahl muisteli viikonloppuna Ahon vaikeaa taivalta viestipalvelu X:ssä:

Rosendahl kertoi, että vaikka Ahon kannalta kuntoutus oli erittäin vaikea, sillä vamma uusiutui, oli pelaaja silti jatkuvasti mukana joukkueen toiminnassa ja pelikavereidensa tukena eri rooleissa. Aho toimi ErVissä muun muassa huoltajana.

Otteluun lähdetään mielenkiintoisesta asetelmasta. EräViikingit on sarjassa viimeisenä ja on kerännyt nolla pistettä. FBC Turku on napsinut yhteensä kaksi pistettä, ja on sijaa ylempänä. Ottelusta tarjoillaan myös Ruudun studiolähetys.

Julkaisimme viime viikolla sekä EräViikinkien Miro Mäkelän että FBC Turun Juuso Silenin haastattelut.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen