Kelpaako piste: Rauma ei pettänyt – ”Braveheart voitti liiton pojat”

Raumalla pelattiin hieno Divarin ottelu lauantaina. Kuva: Anssi Koskinen

Kelpaako piste? -podcastin jaksossa 36 vieraillaan Raumalla, jossa tehtiin viikonloppuna Divarin kaikkien aikojen yleisöennätys 3083.

Lauantaina 13.1. Rauman Kivikylän Areenalla pelattu jäähalliottelu SalBa-Karhut veti myös Kelpaako piste -podcastin paikan päälle. Aten, Niklaksen & Severin lisäksi mukana on myös Latvian maajoukkuevalmennuksessa nykyään toimiva Henri Luoma.

Jaksossa analysoidaan ottelua ja koko tapahtumaa ennen ottelua, erätauoilla sekä ottelun jälkeen. Haastateltavina ovat SalBan toiminnanjohtaja Joni Rokosa, SalBan hyökkääjä Janne Kuusiluoto, Karhujen puolustaja Tuomas Puisto sekä Salibandyliiton pääsarjapäällikkö Joni Toivola. TOP3-osiossa arvioidaan tapahtuman TOP3-hetket.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.