Miesten liigan tyvipäässä yllätyksiä – pudotuspelitaistoon lisää jännitettä

EräViikingit kaatoi Happeen viikolla. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyn kaikissa pääsarjoissa pelattiin menneellä viikolla.

Miesten liigassa nähtiin mielenkiintoisia tuloksia tällä viikolla. EräViikingit kaatoi aiemmin viikolla Happeen 6-4, ja näytti jo siltä, että se nousee taistelemaan suorasta sarjapaikasta. Lauantaina kuitenkin sijoilla 9-10 olevat LASB ja Jymy (Jymy yllätti Indiansin) voittivat molemmat pelinsä, ja ErVin matka viivan yläpuolelle oli 10 pistettä.

Sunnuntaina ErVi pelasi OLS:aa vastaan, joka sekin kaipasi kiperästi pisteitä, sillä LASB oli hiipinyt jo kolmen pisteen päähän pudotuspeliviivan alla. OLS ottikin ErVistä voiton sunnuntaina lukemin 7-2, ja katkaisi seitsemän ottelun tappioputken. Täten ErVin matka sijalle 10 on kymmnen pistettä, ja joukkueella on enää viisi peliä runkosarjaa jäljellä. OLS:n takana riittää edelleen kuhinaa. Lauantaina OLS:n kaatanut LASB on nimittäin vain kuuden pisteen päässä, ja joukkueella on yksi ottelu enemmän pelaamatta. Viimeisestä pudotuspelipaikasta voidaan siis saada vielä kelpo taistelu viimeisille kierroksille.

Naisten liigan SaiPa jatkaa kovia otteitaan. Aiemmin viikolla SaiPa kaatoi ErVin Miisa Turusen iskettyä voittomaalin vain 11 sekuntia ennen loppua. Sunnuntaina hallitseva mestari TPS sai tuta SaiPan voiman. Turunen oli tuttuun tapaan tehopelaaja, mutta sankariksi nousi Elsa Holopainen, joka iski kaksi maalia viime minuuteilla ja varmasti SaiPalle 5-4-kotivoiton. Joukkue nousi sarjataulukossa neljänneksi.

Miesten liiga

Keskiviikko
FBC Turku-Oilers 7-9

Kooste:

Torstai
EräViikingit-Happee 6-4

Kooste:

Lauantai
Jymy-Indians 5-6 ja.

Kooste:

Classic-TPS 3-0

Kooste:

LASB-OLS 7-5

Kooste:

Oilers-SPV 16-5

Kooste:

Sunnuntai
Jymy-TPS 2-6
OLS-EräViikingit 7-2

Naisten liiga

Keskiviikko
EräViikingit-SaiPa 1-2

Kooste:

Lauantai
Koovee-FBC Loisto 1-8

Kooste:

PSS-Welhot 5-2

Kooste:

SB-Pro-SSRA 4-3

Kooste:

Sunnuntai
Classic-ÅIF 7-0
SaiPa-TPS 5-4
FBC Loisto-SSRA 6-4
Koovee-PSS 1-5
SB-Pro-Welhot 6-5 rl.

Miesten Divari

Maanantai
Tiikerit – M-Team 4-3

Lauantai
Happee Steamers – Josba 6-5
ÅIF – SalBa 7-6 rl
Rangers – Hawks 5-6
SaiPa – LNM 2-4
O2-Jyväskylä – Karhut 5-4 ja.

Sunnuntai
O2-Jyväskylä – LNM 5-6 rl.

Naisten Divari

Lauantai
Nystars-Helsinki United 7-1
Northern Stars-Wirmo 0-8
FBC Remix-HaHe 3-7
Blue Fox-SB Nivala 7-1