Happee saa jatkaa Jyväskylän kaupungin tiloissa – ”Toiminta jatkuu normaalisti”

Happee saa jatkaa Monitoimitalolla pelaamista. Kuva: Esa Jokinen

Viime viikolla uutisoitiin Happeen veloista Jyväskylän kaupungille ja kaupungin ukaasista perua kaikki Happeen salivuorot, ellei rahoja löydy viikonlopun aikana.

Happeella on ollut vastaavanlaisia ongelmia lukuisissa eri tapauksissa viime vuosina. Happee julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa se kertoi asioiden olevan paremmalla tolalla:

Viime viikolla uutisoitiin Happee Ry:n maksamattomista tilavuokramaksuista Jyväskylän kaupungille, minkä myötä Happeen harjoitus- ja pelivuorot Jyväskylän kaupungin tiloissa peruttiin maanantaista 18.3. eteenpäin. Happee Ry:n menetetyt vuorot kaupungin tiloissa on palautettu ja toiminta jatkuu normaalisti.

Happee Ry on tehnyt sekä lyhyt- että pitkäaikaisen strategian seuran talouden elvyttämiseksi. Strategia sisältää toimia, joilla pyritään ratkaisemaan pitkäaikaiset taloudelliset ongelmat seurassa. Strategian tavoitteena on jatkaa Happee Ry:n toimintaa suomalaisen salibandyn huipulla nyt ja tulevaisuudessa.

– Koko viikonloppu on tehty töitä strategian eteen, ja olemme hyödyntäneet myös ulkopuolista yritysmaailman osaamista apuna. Meillä on selkeät suunnitelmat siitä, miten tästä itse kaivamastamme kuopasta nousemme ylös. Eteenpäin, puheenjohtaja Vesa Pölkki kommentoi tiedotteessa.

Keskisuomalaisen jutun perusteella Happee on sopinut jonkinlaisesta maksujärjestelystä kaupungin kanssa. Happeen miesten seuraava kotiottelu on torstaina Classicia vastaan miesten liigan puolivälierissä.