Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjanmaa M3D lohko 11

Viestejä
67
Hellurei!

Avataampa tällekkin oma keskustelu. Tulevalle kaudellehan "Pohojanmaan" kolmonen saa lisää panoksia kun sarjajärjestely muuttuu
(kiitos tulevan suomi-sarjan ja kauden päätteeksi lohkon kaks parasta nousee suoraan kakkosdivariin. Lisäksi lohkon kaks huonoiten sijoittunutta ei tipu suoraan vaan edessä on karsinnat nelosdivarin joukkueita vastaan.

Sarjan joukkueet:

SC Kokkola
Valaat
Jeppis FBC
Blue Fox II
RePi
SC Alajärvi
SB Kauhajoki
MLT II
Amerikaarto
NJ II

Otteluohjelmakin oli jo tullut ja tässä linkki siihen:
Tulospalvelu - Salibandy

Kuten jo availin tuota 2.divarinkin keskustelua niin tännekkin saa heitellä tornareita joukkueiden voimasuhteista, siirroista, ottelutapahtumista ja arvailuita loppusijoituksista.
 
Viestejä
67
Viikonlopun pelit takana. Jeppis odotetusti voitti molemmat, Alajärvi otti kuokkaan kummassakin ja loput veteli ristiin.

RePi-SC Alajärvi 6-5
Jeppis FBC-Blue Fox II 7-4
SC Kokkola-RePi 5-4
SC Alajärvi-Jeppis FBC 2-5
Blue Fox II-SC Kokkola 7-2

Ensi viikonloppuna kauden aloittaa loputkin joukkueista. Veikkauksia ? Heitetään arviona että MLT ja Valaat vie molemmat omat kamppailunsa.
 
Viestejä
5
Kauhajoen parketti voi tehdä outoja, mutta luultavasti Seinäjokiset vahvoilla..
Amerikaarto varmaan ainakin ekassa pelissä vahva.
 
Viestejä
67
Kauhajoen parketti voi tehdä outoja, mutta luultavasti Seinäjokiset vahvoilla..
Amerikaarto varmaan ainakin ekassa pelissä vahva.
Kyllähän se parketti aina oman mausteensa tuo. Jos ei muuta niin innokkaimmat vetojen blokkaajat saa mansikoiden lisäksi polvet punaseksi.. Minkähänlainen parketti on Kauhajoella ?
 
Viestejä
67
Kaks turnausta takana ja puhtaalla recordilla jatkaa kaks joukkuetta. Jeppis ja MLT 2 ja nuo kohtaavatkin sitten seuraavassa turnauksessa. Valaiden otteet olleet kyllä mielenkiintoisia.. Maaleja paukutetaan kumpaankin päähän ja pelityyli on varsin vauhdikasta. Tulevat olemaan loppukaudesta korkealla jahka saavat puolustuspäätä hieman parannettua.. Häntäpäässä Alajärvi jolla varmasti potentiaalia on mutta pisteitä ei ainakaan vielä ole sillä saatu lunastettua...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös