Pääkallo.fi

2020-2021, M3D Pohjois-Suomi

Viestejä
1
En löytäny sarjalle topiccia tälle kaudelle, tässä siis moinen..

Eka turnaus takana ja Santa’s näytti aloittaneen vahvasti! Mukana näemmä Karusaarta ja kumppaneja...JÄJÄ ja Lämärit avas myös puhtaalla pelillä...Yllätys tuo Ärjyn konttaaminen, oliko sittenkin vain yhden kauden ihme? Olivat tosin kuulemma pienehköllä rosterilla liikkeellä..
 
Viestejä
17
Lämärit vaikuttaa aika vahvalta ensimmäisten pelien perusteella.
Samoja havaintoja. Lämärit ollu omiin silmiin kyllä tosi hyvä. Toki alkukausi vasta mut esim. (parin erän näkemän perusteella) jäjäki jäi pahasti jalkoihin. Virkistävää et tulee uusia porukoita puskista kärkikarkeloihin
 
Viestejä
9
Omaan silmään kauden alun suurin yllätys ollu Ärjyjen konttaus hienon viime kauven jäliltä. Toinen iso yllätys on Lämäreiden puskeminen yllättäen kärkikahinoihin. Väkevä startti ja pelillisesti vahvin nippu tällä hetkellä. Ressuilla myös pisteiden valossa onnistunu paluu kolmoseen, yllätys tämähi.

Pelaajista Muhoksen Hepokangas jääny silmään ihtellä. Myös Kanuunan veskarit ollu pirteitä. Ärjyillä se kapteeni #23(?) kantaa joukkuetta.
 
Viestejä
33
Todella tasainen sarja omasta mielestä. Pelejä pelataan todella paljon ristiin, ja sen puolesta vaikea arvioida sarjatilannetta edes vuoden loppuun asti, mutta hyvä että on tasaista. Joka pelissä on silloin iso panos eikä mikään ole itsestään selvää
 
Viestejä
45
Ärjyssä säikähdettiin viime vuonna, kun nousukarsinnat olivatkin tosiasia, että tässähän pitää tehdä jotain :D Ei näin voi jatkua että ollaan jollain höntsäporukalla kolmosen kärkikahinoissa. Niinpä laitettiin pari peluria pitkälle saikulle ja jatkettiin samaa treenaamattomuutta. (Yhteistreenien pito on mahdotonta fyysisten etäisyyksien vuoksi, 180 km sinne ja 109 km tuonne. Jos kerättäisi joukkue kokoon, niin ajokilometrejä kertyy reipas 1000 tai kaksi.) Pelaaminen on mukavaa ja ilon kautta lähestytään pelejä. Turnauksissa on mukavaa kun näkee pelikavereita. Se kai se juttu on? Vai onko jollain oikeasti tavoite nousta kakkoseen?

Mutta ei me treenaamattomuuden taakse piilouduta. Tulokset kertoo aina jostain, se kumpi tekee enemmän maaleja voittaa.

Sunnuntaina vastassa J. Salmela ja pojat (Tempo) ja sitten Jäälin Jättiläiset. Tiukkoja kamppailuja varmasti.

Kieliposkeen ja kentälle.
 
Viestejä
9
Sarjassa paineltiin taas etiäppäin. Millasia havaintoja kanssapelaajilla viikonlopulta? Muutamia omia:
-Kiipeli heräilee
-muhu pirteä, ansaittu voitto jääliläisistä ja etenki maalivahtipeli muhoslaisille ”100-0”
-tuomarit suoritti huonosti, useampi pelaaja hiilty ailahtelevaan linjaan pitkin päevää
 
Viestejä
45
Pitihän sitä omaa peliä tänne kommentoida jo aikaisemmin, mutta niin pahasti jäätiin JäJän jalkoihin viikonloppuna, että ei oikein uskalla sanoa mitään. Surffailtiin sinne ja tänne, JäJä oli yleensä maalin edessä yksin tai kaksin. :/

Jos jotain positiivistä, niin tähän turnaukseen saatiin kauden ensimmäinen voitto Ärjylle. Kaksi pistettä on kuitenkin vain kaksi pistettä saipa sen missä vaiheessa kautta tahansa.

Plussana myös Zempin pukukoppijärjestelyt. Oli oma koppi jne. Edellisellä kerralla Kempelehallissa kolme joukkuetta samassa kopissa (ei tietenkään yhtäaikaa) oli ehkä liikaa.
 
Viestejä
9
Kausi etenee, joskin vähän eäpätasiasesti pelattujen ottelujen osalta.

Lämärithän on ollut kyllä todella vahva, ja ihme on jos joukkue romahtaa neljän pleijarijoukkueen ulkopuolelle.
Muut ovatkin esiintyneet vaihtelevammin ja pelit on mennyt ristiin. Ehkä tässä vaiheessa kuitenkin JäJä, MuHu, Tempo, Total -nelikosta veikkaan löytyvän ne kolme muuta neljän parhaan sakkiin kauden päätteksi. Tosin kausi ei ole vielä osalla joukkueista puolessakaan joten eipä mitään voi varmaksi vielä sanoa. Toivotaan et pelit jatkuu ilman koronataukoja.

Alkukauden ennakko-odotuksiin nähden alisuorittaja on kyllä ollut Ärjy. Kotipeleistäkään ei ole parin viime turnauksen aikana yhtä voittoa enempää onnistunut kairaamaan. Lämäreiden sijoitus ei ole hirveä yllätys, mutta peliotteet kuitenkin hieman yläkanttiin mitä odotin. Kaiken kaikkiaan tämänhetkiset sijoitukset aika odotettuja Ärjyä lukuunottamatta. Onko muilla huomioita tähänastisesta kauden kulusta?
 
Viestejä
9
Hyvää kirjoittamista. Kolomen näyttää rullaavan totutun tasaisesti eteenpäin. Lämärit tosiaan vähän yllättäen kärjessä (lienekö aiemmin olleetkaan paalupaikalla) ja ansaitusti. Pelillisesti muita eellä ja tekijämiehiä tuntuu riittävän usiampaan kenttään.

Omiin silmiin Muhoksen pojat on ollu seuraavaksi vakuuttavin ja nappaa kakkossijan. Hongiston Väinö torjuu kaiken ja Hepokangas nakkaa pallon ku pallon sisään. Jäjä/Tempo/Total/vahvistunu Kanuuna laukkaa kilpaa lopuista paikoista.

Alaspäin veikkaisin matkaavan jomman kumman parista Ärjy/Ressut. Santas myös liipasimella.

Mutta kuten yllä sanottiin nii pitkä kausi vielä eessä! Ketä yksilöitä on pistäny lehtereiltä silmään? Itse tuossa pari jo mainitsinkin, mutta laitetaan lisäksi vielä Jortaman Jere Temmosta.
 
Viestejä
9
Kyllähän pistepörssin top 3 miehet (Heikkinen, Kiipeli, Johansson) ovat joukkueissaan johtavissa rooleissa ja näkyvät kyllä kentällä aina kun siellä ovat. En ole kaikkia joukkueita edes nähnyt mutta Hepokangas Muhusta ansaitsee kyllä noston yhtenä sarjan aprhaista pelaajista. Totalista nostan Juusolan veivaukset ja Ärjystä Veeti Koiviston joka valkopaidoista erottuu selkeästi edukseen. Tässäpä muutamia mitä omiin silmiin on tarttunut.
 
Viestejä
33
Sarja käynnistetty jälleen. Eilen rollon joukkueet pelasivat vastakkain kahteen kertaan. Eka peli peli 3-3 ja toinen peli 4-4. Milloinkohan muut joukkueet pääsee tositoimiin? 😊
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös