Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja 2020-2021

Viestejä
69
JOS pelaaja pelaisi kauden kaikki A:n ja kaikki Divarin pelit runkosarjassa (mikä on mahdotonta, koska päällekkäisyyksiäkin on) tulisi pelejä yhteensä 48, joten ei tuo nyt mikään mahdoton määrä ole. Tämä kahden sarjan pelaaminenhan on juuri yksi syy miksi ErVin rinki on suhteellisen suuri ja joukkueiden välistä pelaajavaihtoa harrastetaan säännöllisesti.
Marraskuun otteluruuhka nyt sattuu vaan olemaan poikkeuksellinen ja johtuu osittain koronan johdosta siirretyistä otteluista.
Joulukuussahan pelejä on yhteensä vain viisi.

-edit:typo
3 viikkoon 5 peliä on ihan kohtuullinen määrä, mutta kun marraskuu on noin tiivis eikä varsinaista taukoa tule missään kohtaa niin alkaa rasitus varmasti tuntumaan jo joulukuun alussa fyysisesti sekä henkisesti.
Joulutauon jälkeen ev akatemia ja A-jun. pelaavat tammikuussa 11 ottelua. Ei tämä minun mielestäni ole hirveän optimi tilanne kovalle ja kehittävälle harjoittelulle.
 
Viestejä
34
Todella suuret tasoerot sarjassa. Odotin Tiikerit-Steelers pelistä tasaisempaa. Tiikerit eivät pelanneet mielestäni lähelläkään omaa tasoa, ja siitä huolimatta 12-3 voitto. Tiikereiden nuorelle maalivahdille, muuten hatun noston paikka...👍.
 
Viestejä
50
Todella suuret tasoerot sarjassa. Odotin Tiikerit-Steelers pelistä tasaisempaa. Tiikerit eivät pelanneet mielestäni lähelläkään omaa tasoa, ja siitä huolimatta 12-3 voitto. Tiikereiden nuorelle maalivahdille, muuten hatun noston paikka...👍.
Käsittääkseni Haarala on 00-syntynyt eli ei enää nuorimmasta päästä A-ikäluokkaan. Toki miten määritellään nuori onkin sitten oma aiheensa.
 
Viestejä
561
KrP–TPS -matsin Solidsport lähetyksessä tänään äänessä "vakioselostajamme" Juho Saroksen lisäksi pelikieltoa kärsivä KrP Akatemian koutsi Mika Myllyniemi. Eiköhän ole hyvää settiä luvassa :cool:

EDIT: Meillä uusia seloluureja/miksereitä käytössä ja itselläni ollut omien kuulokkeiden kautta todella vaikeaa löytää oikeita äänentasoja lähetykseen. Joten tämän kautta saa antaa palautetta niin koitetaan erätauoilla korjata, jos lähetyksen katsojia täältä löytyy.
 
Viestejä
108
Lauantain varma rivi😉 vaik eiliset pelit meni metsään😆
Inkkarit-Clasu. 4-8
Spv-Hawks. 9-3
Happee-Oilers. 6-5 ja
 
Viestejä
86
Mitäs ootte mieltä TPS-veskarin liikkeestä heti videon alussa?
Tosta vois mun mielestä viheltää kassarille estämisestä jäähyn.
Toivottavasti lopettaa tuon ennen kuin joku vetää niin kovasti, että loukkaa olkapään tai muun paikan.
Ei ollut eka kerta.
Joo, täytyy sanoa, että aivan käsittämättömän ...... toimintaa. Jos ois VAR käytössä, niin pari huilipeliä saman tien. Tuohan on vastustajan ja pelin aliarvioimista. Toivottavasti näitä keskusteluita seuraa joku, joka kaverin tuntee ja kertoo terveiset pojalle, siis hyvä maalivahti kyllä, mutta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös