Pääkallo.fi

Classic - Happee puolivälierä 2023-2024

Viestejä
788
Ei tullut kieltoa vaan äänin 2-1 saa huitoa noinkin kovaa ilman pelikieltoa kun osuu sopivasti reiteen eikä vähän sivuun munaskuukkeleille. Mailan paitaan ehkä kiinnijäämiselle huutonaurua.
 
Viestejä
1,184
Turha temppu mutta kyllä mun mielestä myös tosi pieni rike. Yhden pelin olisin hyväksynyt, tämäkin ok. Lammiselta hyvä korostus🤣
 
Viestejä
788
Täysin turha mailanisku eikä edes katsonut mihin osuu, mutta joo. Sai toki rangaistuksen pelissä mikä ei sinällään toisaalta liity pelikieltoon/pelikiellottomuuteen. Mutta mailan väitetty paitaan tarttuminen naurattaa edelleen.

Kertomissa tälle illalle Paf tarjoaa Classicille vain 1,16. Hemerka ja Salminen palaavat toki, mutta ei poissaolot juurikaan Jyväskylässä näkyneet (osin siksi että ison osan pelistä C meni kahdella kentällä).
 
Viestejä
41
Samuli Grönfors yllättäen nostettu 3-ketjuun. Niko Laiti ei näköjään mahdu kärkiketjuihin. Kolmosessa ei tehoja kyllä pahemmin kerry (4 matsia 0+0)
 
Viestejä
8,081
Kyllä laittaa Happee yllättävän tiukoille Classicin. Tässä sarjassa on loistava esimerkki siitä mitä kotietu merkitsee, eli ei tasan tarkkaan yhtään mitään. Sekä kutos- että mahdolliseen seiskapeliin lähtee vierasjoukkue vierasvoittoputkessa ja kotijoukkue on hävinnyt suunnilleen kaikki pelinsä.
 
Viestejä
8,081
Aika lailla tarvii classicin kyllä peliä parantaa mikäli mielii edes mitalleille voitosta puhumattakaan.
Uskaltaisin vielä tässä vaiheessa lyödä Classicin mitalin puolesta vetoa.
 
Viestejä
788
Ei pleijareissa ole vahvasti vakuuttanut vielä kukaan, Oilers hoiti homman selvästi yhdellä jatkoajalla, mutta vastassa oli Lasb.

Classic on ollut ok, mutta parannettavaa on tietenkin. Happee on ollut myös ok ja peitti tänään vetoja hyvin ja oli tehokas.. Vedot 53-25, maalia kohti 16-9.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
177
Onneksi oli muuta tekemistä kuin mennä BlakPoksiin.
Se on sitten Monanrilla oltava ihan eri meno päällä.
Siis Clasulla.
Sekaisemmaksi tuo peli vaan menee koko ajan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös