Pääkallo.fi

Divarin kausi 2021-22

Viestejä
4
Rissasta
14) WELHOT

- Sepen onnistuja: Niko Vilen. Ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla pelaava Vilen on ollut joukkueen ainoita ilonaiheita. Maali per peli tahti ei divarissa ole itsestäänselvyys sarjan tulokkaalle, etenkään kun pelipaikka löytyy sarjan pohjilla majailevasta joukkueesta. Vehvestä Kuopioon siirtynyt Niko on on löytänyt Viileen viimeistelyjyvän, vaikka onkin LämpöWelhojen kummipelaaja. Nikoniseksi Welho-pelaajaksi Metu- Miettisen tai Petri Turusen rinnalle on vielä matkaa, mutta matka on aloitettu posin merkeissä.

- Sepen pettymys: Mika Rissanen. Kaudella 2019-2020 peräti 20 liigakaappia maalannut Rissanen sai osakseen kovia odotuksia sarjaporrasta alempana. Rissasen plusmiikka on peräti 11 kihausta negan puolella, joten parantamisen varaa on. Toki Rissanen oli yksi niistä harvoista runkopelaajista joka ylipäätään liigaputoamisen jälkeen suostui jäämään, joten ei häntä voi tästä kuopasta syyttää. Liigasta putoaminen on todella monelle joukkueelle ollut vuosien saatossa myrkkyä, pajatso kun lähtee tyhjenemään niin vaikeaa on. Rissasta tarvitaan, mikäli Welhot meinaa hinata itsensä edes karsintoihin pelastaakseen nahkansa. Nyt on nostettava Rissa sen osalta pöydälle.
Rissasta ei voi tästä kuopastaan syyttää, NO EI!!! Vaan seurajohtoa. Nyt vois olla aika vaihtaa se mikä olis pitäny vaihtaa jo viimekaudella, mut jos päävalmentaja istuu hallituksessa ni voi olla hankalampi homma😂
 
Viestejä
437
Rissasta

Rissasta ei voi tästä kuopastaan syyttää, NO EI!!! Vaan seurajohtoa. Nyt vois olla aika vaihtaa se mikä olis pitäny vaihtaa jo viimekaudella, mut jos päävalmentaja istuu hallituksessa ni voi olla hankalampi homma😂
Ei sillä mitään merkitystä ole. Jos hallitus haluaa keskustella valmentajavaihdosta, on tämä jäävi asian käsittelyyn, eikä osallistu sitä käsittelevään kokoukseen (tai jos kokouksessa useita asioita, astuu ko. asian kohdalla ulos huoneesta).
Vaikka saisi kenkää valmentajan pestistä, voi jatkaa hallituksessa. Ellei sitten eroa siitä.

Mutta suoraan sanoen tuolla welhorosterilla ei pärjäisi Nykkykään, että valmentajanvaihto tuskin Welhoja juuri jeesaisi.
 
Viestejä
39
Joukkue tasoittaa 41 sekuntia ennen ottelun loppua. 60 min kohdalla otetaan jäähy. Miten meni omasta mielestä jäähyn ottaja ja o2jkl ?🤔
 
Viestejä
103
Sepon pika-analyysi dirrestä. Parilla tiukalla lauseella per jengi: vähän muutamat joukkueet nostaneet profiiliaan Sepen silmiin:

M-Team: Bussivarikon jengi oli Sepen ykkönen kauteen lähdettäessä , ja paikka on teidän. Vielä kun näkisi kuka uskaltaa antaa Aki Mäkiselle koko pelin kestävän paineen- kestääkö kunto tämän vielä, kun olemus on non-urheilullinen. Koutsi en ole, mutta tuota yrittäisin. Seura vetelee jostain taikurinhatusta JoonaHokkasia lisää pelille, vaikka pohjarosteri dirren paras. Paajasen drone ei piiputa vaan liitää korkealla. Hienoa duunia!

KooVee: Ollut sijotuistaan parempi. Sopii vastustajille, joilla kesällä ollut kengänjälkiä pururadalla. Kokenut, mutta saattaa karahtaa jatkossakin kiville sellaista joukkuetta vastaan joka raastaa koko pelin. Silti varma playoff-kama, mutta en jaksa uskoa liiganousuun. En kykyjen, enkä etenkään kokeneiden pelaajien tahdon osalta. Salomaat ja Puustiset tietää että liiganousun tultua ura oli "sit siinä".

Josba: Sepe nostaa käden pystyyn. Sepen suurin virhe-arvio kauden ennakoihin nähden, saatanan urheilullinen ja periksi-antamaton jengi. Ennen oli Taffel-saarelta liigassa jengi, nyt on divarissa Sipsi- mutta vakuuttavan urheilullista menoa. Lisäksi koutsi Salmela vetelee vitun oikeista naruista- kannustavaa menoa. Vielä musa kotipeleihin joka katkolle ja jättebra. Jos haluaisin Josbaa haastaa koutsin roolissa, niin Roope Tähkälle kova paine, jota ehdotin Aki Mäkiselle tiimin ennakossa.

Hawks: Viime kaudella ei kylmien käyminen ollut kaukana kun Vantaa oli kiinni dirrepaikassa raastavassa divarikarsintojen kolmannessa matsissa pitkään. Viime kaudella ei Laaksoa, ei kukkulaa. Nyt Kalle Laakso duunaa joka pelissä tehoja ja Hawks pärjää. Oppirahat maksettu, ja nyt Haukat painaa! Paul Puntosen lähdettyä kurinalaisuus huippuluokkaa, ja Hawks ottaa omiin tosi vähän. Toisen kauden kirous on kaukana Myllypurosta.

Soittorasia: Josban ohella hattu päästä osaston porukkaa. Moni suolaa Soittorasiaa puheissaan ihan sarjan pelaajista lähtien huonoimmaksi divarijengiksi about koskaan, mutta tulos ei valehtele. Rasia vetää kovalla hengellä ja 11 peliä 19 pts ei tule missään nimessä tuurilla. Moni pelaa 10 v ja näkee unta FBC-vierasvoitosta. Jätkät korkkas laakista. Kauden ylläripylläri numero uno positiivisessa merkissä. Taitaa säilyä suoraan, ja se on monen jengin kässärille outoutta kun sarjajärkkä ankara.

FBC: Ylimainostettu ja sellainen jolle älä laita rahaa betseissä. Kyykkää ihan milloin vaan missä huvittaa, mutta perustaso riittää kuitenkin playoff-paikoille. Kaksi vuotta sitten näytti nälkäiseltä liigapyrkyriltä Raatarilan johdolla, nyt on siirtymässä Turkulaiseksi hautausmaaksi Stenforsin johdolla. Havia pakiksi kaiken huippuna, on meinaan hyvä jätkä hyökkäämään. Menee playoffiin, mutta on paljon kehnompi kuin se FBC joka otti osumaa Tikruilta dirrepleijareissa aikanaan. Taantuva jättiläinen, mitä seuraavaksi?

LNM: Liminka ollut kokonaisuutena posia. Ei pelkoa tippumisesta. On kuin edelliskausien Josba. Tuplaviikonloppu melkein tarkoittaa sitä, että jos Lauantaina voittaa niin Sunnuntaina häviää - ja päinvastoin. Se kuitenkin riittää dirressä tosi pitkälle.
Kerää pisteitä tasaisen mukavasti myös vieraista, playoff juna kulkee. Asemamies näyttää LNM-junan kiskoille vihreää valoa. Pistepussi ei ole laiha, vaikka Iiro Savela on. Menee kevään karkeloihin.

02 JKL: Alun tappioputki on muisto vain. 02 näytti nuorennusleikkauksensa kanssa alkurundit vastaantulijalta, mutta nyt hätyytellään kuntopuntarissa jo komeita sijoja. Siihen tarvitaan combo kokemus: Joni Lempinen, plusmiinuksessa pärjääjä joka tekee maaleja: Elmo Lavonen ja usko omaan touhuun. Menetti tehomiehiä niin kamalasti, että oikein hirvitti. Kaikesta huolimatta 02 on pelissä jälleen mukana.

SaiPa: Saipan touhu on hieman arvoituksellista. Materiaalin pitäisi riittää parempaan, mutta kärkipelaajien pisteodottama on alempi lähes jokaisella, mitä voisi odottaa parhaimmillaan. Joku mättää, mutta kerää silti pisteitä sieltä täältä joka riittää varmuudella suoraan sarjapaikkaan. Juuso Kekin kannattaa miettiä mitä tehdä urallaan, täällä tuskin enää pääsee sille levelille jolla oli, eikä ainakaan varmuudella eteenpäin.

ÅIF: Sipoon ylpeys putputtaa eteenpäin, vaikkei pääkallon kausiennakot hirveästi lupaile. Nuorennusleikkaus sujuu kohtuullisissa merkeissä, sillä 9 ottelusta vain 3 pelissä ei ole Ådalen päässyt pisteille. Verrokkinä tähän alempaa löytyvät joukkueet 0 pisteen tappioineen, eli: Rangers (8), Pirkat (8), Salba (6), Welhot (7). Huomenna urku on auki kiiturilla nimeltä Patrik Korpiniemi, joten pikkuhiljaa kasaan aletaan saada kenties sitä parasta rosteria. ÅIF:n ainut moka on tehdä radikaali nuorennusleikkaus juuri sillä kaudella kun 2 lähtee ja 2 karsii.

Rangers: Vaikeaa on. Tänään puuttui kokoonpanosta kiltti jätti Kaius Klemetti, ja nuhaan tuli Soittorasialta kuuden pisteen matsissa. Rangersin ohjelma vaikeutuu tästä eteenpäin, joten jotain olisi keksittävä. Vili Näveri ei ollut se game-changer, nyt on mietintämyssy Kirkkonummella kuumana, että miten vältetään karsinnat. Playoff-juna taisi mennä jo Kirkkonummen aseman ohi, ja jos peli ei parane niin uusi halli ei piisaa piiskaamaan Rangeria suoraan säilymiseen. Karsintapeikko puhkuu selkään ja kovaa.

Pirkat: Haastava tilanne, sillä Pirkkojen tuleva ohjelma on Welhot kotiottelun jälkeen raastavan kova. Mistä pisteitä, kun tähänkin asti ollut vaikeaa. Pirkat on materiaaliltaan pistesaalista parempi, mutta nyt on oikeasti Pirkkalassa kriisi päällä. Välimaa ja Kelkka ovat pudonneet tavallisten kuolevaisten joukkoon, ja pelkkä Jiri Tervon kasvojenpesu ei riitä divarin tasolla. Hyvät neuvot ovat tarpeen. Suora putoaminenkaan ei mahdottomuus, todennäköisesti riittää ainakin karsimaan. Kuuden pisteen pelit ovat ne, jotka ratkaisevat Pirkkain kohtalon kevätkiesillä.

Salba: Raumalaisnousija majailee vielä pisteen erolla putoajan paikalla, mutta sillä hommaa puoltaa muutama juttu. Joukkue on pelannut 3 ottelua Pirkkoja ja 2 ottelua Rangersia vähemmän jotka ovat paistina Salban yläpuolella. Lisäksi Salba on osoittanut olevansa yllätysvalmis joukkue, eli mitä tahansa voi tapahtua. Tämä ennustaa koreampaa pistekertymää kuin tällä hetkellä tasaisen vaisusti esiintyvillä Pirkoilla tai Rangersilla. Otteluohjelma on myös Salballe suosiollinen, sillä ennustajaeukon povaamia "pistepelejä" ja kotimatseja piisaa tästä eteenpäin. Voi nousta muutaman pykälän ennen joulutaukoa hyvinkin.

Welhot: Haki Sipoosta pinnat, kuten ÅIF joulupata lahjoitustapaan kuuluu. Sen jälkeen jälleen ollut vaikeaa, eikä yksi Veeti taida kesää tehdä, vaikka supertaitava onkin. Sanotaan että putoaa 98 % varmuudella, mutta korkkaa pisteitä vielä ainakin ÅIF:n vieraillessa, niin mutaa on Sipoolaisten kinkunsulattelu ollut perinteiseen tapaan. Tuomas Liukolampi ja kumppanit saisivat kernaasti osoittaa arvioni vääräksi. Simo Leppäsen kannattaisi treenauttaa koko ajalla erikoistilanteita, sillä Welhot voi selvitä tästä kurimuksesta ainoastaan olemalla parempi jollain osa-alueella kuin muut. Yv-treeni voisi olla ajatuksen tasolla sellainen
 
Viimeksi muokattu:

Jussi Koivunen

On kyllä melkoinen jengi tämä Soittorasia. Divaria en ole seurannut kuin tulosten perusteella, mutta hattua päästä Hervantaan. Huikeeta tekemistä.

Nyt kun aletaan lähestymään runkosarjan puoltavälilä, niin onko Divarissa jengiä, jolla potentiaalia nousta ensi kaudeksi Liigaan? Nouseminen nyt kuitenkin haastavampaa kuin aikoihin? Onko Jengiä, jolla riittää resurssit siellä pysyä ettei tulee nopeaa ja rumaa lähtöä takaisin alas?
 
Viestejä
103
Jussille: Henkilökohtaisesti en näe vielä ajankohtaiseksi:

kärkipään jengeistä pointit:

1) M-Team. Kaikista lähimpänä sitä tilannetta, mutta aika ei vielä kypsä. Jututin tänään sisäpiiriläistä, ja M-Team nojaa kerrankin realismiin- kaiken halutaan olevan kunnossa kun nousu tulee jos on tullakseen. Pelaajien ikärakenne ihanteellinen nousua ajatellen. Tiimi on kärkikahinoissa tulevat vuodet varmuudella ja Sepon suosikki tämän kauden runkosarjan voittajaksi kuten jo aikoja sitten palstalla povasin.

2) KooVee. Epäilen suuresti. Kärkipelaajia liikaa samassa ryhmässä, eli pelaajia joilla on jo liiga "nähtynä". Mieluummin pärjäävä divarissa, kuin sukka liigassa. Peteris Trekesellä varmasti nälkää mitata taitonsa tulevaisuudessa liigassa, mutta se tapahtuu jonkun muun nutussa. Krp haukkana paikalla ensi keväänä? Talouskin taitaa muodostaa esteitä, lienee kylläinen kun saa pitää paikkansa divarin vahvoissa.

3) Josba. Meininki todella noususuuntaista, yllättänyt allekirjoittaneenkin miten hyvän boostin saaneet päälle. Paljon kiinni siitä, onko Itärajalta jälleen liikennettä muille paikkakunnille opiskelemaan. Siksi veikkaan, että liiganousu ei ajankohtainen hetkeen. Mutta tällä meiningillä Suomi-Sarjapölyt todella kaukana. Oliko sittenkin hyvä, ettei fuusio LeBan kanssa toteutunut?

4) Hawks. Josban tavoin hurjan paljon eteenpäin on menty. Vaikka kenties Sepon mielestä kaikista lahjakkain Eetu Isometsä lähti Suomisarjaan takaisin, niin viime kausi antoi tietoa siitä mitä divarissa pärjääminen vaatii. Hawks kenties lähti edelliskauteen hieman napit auki, nyt on nöyryys ja vuosi kokemusta divarissa alla- silti liigapaikka ei edes lähellä. Sen sijaan Josban tavoin divarin playoff-vakiopanelistiksi ilmoittautumassa ihan selkeästi.

Soittorasia ja siitä alaspäin eli muut: FBC pitkään piti itsellään mainetta pitkäjänteisestä rakentamisesta, mutta on sortunut nyt keräämään KooVeen tapaan ikääntyviä starboja riveihinsä. Lisäksi ailahtelevaisuus siellä iso problemo. Muilla ei mitään järkeä edes haihatella liigasta, tälläisella ankaran sarjajärjestelmän aikakaudella sarjapaikka olisi kova juttu kaikille joukkueille jotka nyt sijoilla 5-14.
 
Viestejä
103
Illan nopeat vihjeet:

Saipa- LNM
- Jo aiemmassa ennakossani ilmoitin, että LNM:n tuplaviikonloppu on joko mallia voitto-tappio, tai tappio-voitto. En lähde itseäni suolaamaan, vaan pelkästään ja vain tähän huomaamaani matemaattiseen ihmekaavaan vedoten merkki ykkönen (eilen siis LNM ryöväsi vierasvoiton Joensuusta). Kondiksen puolesta Seppo sanoisi LNM, mutta tuo LNM:n perus voitto-tappio viikonlopun kaava on vaan liian vahva. Toivotaan että Juuso Kekki on liekeissä, tällöin vihjeen osumistarkkuus paranisi napsun verran.

Welhot- FBC.
- Tässä matsissa tasoero on suuri, ja FBC rallattelee 3-8 tai 3-9 tyyppiset lukemat jossa voittaja selviää jo ennen pelin puoltaväliä. Tätä ei munata edes sillä, että Sokka ja Havia puolustaa. Vuorinen ei jää alle kahden maalin saldoihin tälläisessa ottelussa.

Salba-Soittorasia
- Eilinen ÅIF tappio ilman Jani Lehtoniemeä kalvaa varmasti Raumalaisten mielissä. Kotijoukkueen kokoonpanoa ei ole vielä julkaistu, eli ei tietoa onko Lehtoniemi mukana. Tekisi mieli vihjata Soittorasiaa vastaan, sillä vielä ei ole myöhäistä sille divarin originellille käsikirjoitukselle, jossa Soittorasia alun lennon jälkeen putoaa "omille paikoilleen" karsintakurimukseen. Mutta huom! vain tekisi mieli. Kyllä päivän kunto aiheuttaa sen, että vihjaan tässä matsissa Rasialle maukasta vierasvoittoa, jolla suora putoaminen jäisi jo jopa turvallisen kauas tässä vaiheessa kautta.

Hawks-02
-02 on alun tappioputken jälkeen yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Upea pisteputki sisältää myös murhaavan kliinisen vierasvoiton sarjakärki M-Teamin varikolta. Tämä ottelu on sinänsä ympäripyöreä, mutta Hawksilla on koko kaudella vasta yksi 0 pisteen tappio sarakkeessaan, ja joukkue on pystynyt olemaan suosikkiasemansa arvoinen niissä otteluissa joissa se on kerrointen mukaan arvotettu suosikiksi. Luotetaan, että myös tänään käy näin. Merkki ykkönen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
48
Illan nopeat vihjeet:

Saipa- LNM
- Jo aiemmassa ennakossani ilmoitin, että LNM:n tuplaviikonloppu on joko mallia voitto-tappio, tai tappio-voitto. En lähde itseäni suolaamaan, vaan pelkästään ja vain tähän huomaamaani matemaattiseen ihmekaavaan vedoten merkki ykkönen (eilen siis LNM ryöväsi vierasvoiton Joensuusta). Kondiksen puolesta Seppo sanoisi LNM, mutta tuo LNM:n perus voitto-tappio viikonlopun kaava on vaan liian vahva. Toivotaan että Juuso Kekki on liekeissä, tällöin vihjeen osumistarkkuus paranisi napsun verran.

Welhot- FBC.
- Tässä matsissa tasoero on suuri, ja FBC rallattelee 3-8 tai 3-9 tyyppiset lukemat jossa voittaja selviää jo ennen pelin puoltaväliä. Tätä ei munata edes sillä, että Sokka ja Havia puolustaa. Vuorinen ei jää alle kahden maalin saldoihin tälläisessa ottelussa.

Salba-Soittorasia
- Eilinen ÅIF tappio ilman Jani Lehtoniemeä kalvaa varmasti Raumalaisten mielissä. Kotijoukkueen kokoonpanoa ei ole vielä julkaistu, eli ei tietoa onko Lehtoniemi mukana. Tekisi mieli vihjata Soittorasiaa vastaan, sillä vielä ei ole myöhäistä sille divarin originellille käsikirjoitukselle, jossa Soittorasia alun lennon jälkeen putoaa "omille paikoilleen" karsintakurimukseen. Mutta huom! vain tekisi mieli. Kyllä päivän kunto aiheuttaa sen, että vihjaan tässä matsissa Rasialle maukasta vierasvoittoa, jolla suora putoaminen jäisi jo jopa turvallisen kauas tässä vaiheessa kautta.

Hawks-02
-02 on alun tappioputken jälkeen yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Upea pisteputki sisältää myös murhaavan kliinisen vierasvoiton sarjakärki M-Teamin varikolta. Tämä ottelu on sinänsä ympäripyöreä, mutta Hawksilla on koko kaudella vasta yksi 0 pisteen tappio sarakkeessaan, ja joukkue on pystynyt olemaan suosikkiasemansa arvoinen niissä otteluissa joissa se on kerrointen mukaan arvotettu suosikiksi. Luotetaan, että myös tänään käy näin. Merkki ykkönen.


Analyyttistä pohdintaa kyllä Sepolta. Mutupohjalta ja vähän toivotaan-toivotaan -tyyppisestikin
asetan sitten päinvastaisen betsin 😃

Saipa- LNM
Liminka hekumoi vielä eilisissä tunnelmissa ja kokee olevansa kuolematon. FIilis kantaa 2 pisteen voittoon.

Welhot- FBC
Turun peli kulkee välillä todella komeasti ja välillä takkuaa kunnolla. Eiköhän tämän päivän peleihin yksi yllätyskin mahdu ja sanon että sen on tämän ottelun lopputulos. Kuopioon pisteet.

Salba-Soittorasia
Salban sisu on vielä piirun verran kovempi kuin Soittorasian uho. Raumalle pisteet.

Hawks-02
TIlastollisestikin Haukkaparvea väijyy 0 pisteen ohipeli. Se on tässä.

DIvarimaisen tiukkaa ja yllätyksellistä tulee olemaan joka tapauksessa!
 
Viestejä
275
Hyviä analyysejä! Hyvä muistaa että eletään kuitenkin vasta marraskuuta ja nuoret virtaa täynnä olevat opiskelijoista koostuvat jengit porskuttaa näinä pimeinä kuukausina ehkä hieman kokenutta työssäkäyvää kaartia paremmin mutta eiköhän tuolta alisuoriutuneet joukkueet nosta tasoa viimeistään joulun jälkeen ja kevättä kohti nähdään joukkueiden todellinen taso.

Näkisin että soittorasia tekee vielä parin vuoden takaiset merikosket, joka oli marraskuussa top5 sakissa mutta päätyi tippumaan kauden päätteeksi.

FBC Turkua herjattu paljon mutta kuitenkin vain 3p päässä kakkospaikalta ja esim kehuttua Josbaa vastaan oli kyllä selkeästi parempi joukkue ja mitä muutamia matseja seurannut niin menettänyt kasan pisteitä ihan vain henk.koht. virheiden vuoksi eikä niinkään siksi että olisi ollut pelillisesti huonompi kentällä. En siis ole itse vielä valmis heitä tiputtamaan nousutaistosta pois. Ohipelit pitää vaan saada heidän pois jos haluaa kotietua tavoitella.
 
Viestejä
24
Saipan valmennus on puhunut, että kauden tavoitteena on "kulttuurin muutos" ja selkeästi nyt on onnistuttu häviävämisen kulttuuri luomaan joten valmennuksen tavoite lienee saavutettu 👍🏻
 
Viestejä
33
Saipan valmennus on puhunut, että kauden tavoitteena on "kulttuurin muutos" ja selkeästi nyt on onnistuttu häviävämisen kulttuuri luomaan joten valmennuksen tavoite lienee saavutettu 👍🏻

Kyllähän fakta on se, että SaiPa kärsii orastavasta maalivahtiongelmasta. Ahtiainen on divaritasolle "ihan ok", ei mikään ykkösveska kuitenkaan. Vanhatalo taas 2-3div tasoa. Jos keskimäärin omissa soi yli 6x per peli, silloin on aika hankala voittaa pelejä. Toki siihen vaikuttaa joukkueen pelitapa ja edessä olevat puolustus, mutta ei nämä herrat ole hyvää divaritasoa.
 
Viestejä
103
Saipan kolmannet erät herättävät kysymysmerkkejä.

6 edellisen matsin kolmannet erät eivät ole kovin maistukaisesti Lappeenrannan joukkueella sujuneet.
Welhot peliä lukuunottamatta statsit pelimiesten kaksikybäiseltä seuraavat:

Koovee- SaiPa 5-0
Saipa - FBC 1-3
Saipa-Hawks 0-3
Saipa-LNM 2-4
Saipa- 02 : 0-5

Aika runtua on ollut viimeinen erä monta kertaa.
 
Viestejä
23
Kyllähän fakta on se, että SaiPa kärsii orastavasta maalivahtiongelmasta. Ahtiainen on divaritasolle "ihan ok", ei mikään ykkösveska kuitenkaan. Vanhatalo taas 2-3div tasoa. Jos keskimäärin omissa soi yli 6x per peli, silloin on aika hankala voittaa pelejä. Toki siihen vaikuttaa joukkueen pelitapa ja edessä olevat puolustus, mutta ei nämä herrat ole hyvää divaritasoa.
Lappeenrannassa maksetaan nyt hintaa aikaisempien kausien maalivahtipolitiikasta
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös