Pääkallo.fi

Divarin kausi 2021-22

Viestejä
234
Rangersin instagramista tieto, että Atte Silvennoinen tehnyt comebackin kentille! Hieno uutinen, että loukit on nyt selätetty.

Olipa yllätysten täyteinen viikonloppu:
- ÅIF onnistui sössimään pisteen Welhoille. 14s päässä ettei kaikkia kolmea.
- Rangers pölläytti Josban ja Welhot pölläytti sitten puolestaan Rangersin
- Liminka kairasi pisteen M-Teamilta, mutta sunnuntaina Pirkat sai mukaansa pisteen (Ehkä jopa elintärkeän suoran putoamisen välttämiseksi)
- M-Team pupelsi yhden pisteen sekä Limingalle että O2:lle
- Hawksille kaksi jatkoaikatappiota FBC:tä ja Soittorasiaa vastaan

Kaiken kaikkiaan 6/13 peliä tasan varsinaisen jälkeen + Josba - ÅIF maalin ero. Hieno sarja!

+ Aki Hietanen taas pelillä! :love:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
234
Hyvä ratkaisu Pirkoilta, mutta tuleeko liian myöhään? Pirkkojen käytännössä ainoa panos loppukaudeksi on välttää suora putoaminen. Rangersin formi tuntuu olevan hieman parempi, vaikka Welhoilta nuhaan ottivat. Käytännössä 26.2 ratkaistaan Salban ja Pirkkain välillä toinen suora putoaja.

On tuntunut Pirkat vetäneen melkoisesti alle oman tason. Keväällä ja kesällä manageriosasto naarasi Tampereelta nuorta osaamista kuin norjalainen troolari. Ei ole myöskään Joona Pesonen onnistunut odotetunlaisesti ja Saros onkin vetänyt sitten aivan vihkoon. Ei taida olla Juusen kiekontorjuntataidot isänpuolelta perittyjä...
 
Viestejä
4
Mitä mietteitä Eetu Sorvalin valinta kuukauden pelaajaksi herättää? Ainaki valinta aiheutti tuolla pohjosessa pienen kohun ja sitä kysytty myös @rakkilauma Instagramissa Eetulta itseltään.
 
Viestejä
16
Mitä mietteitä Eetu Sorvalin valinta kuukauden pelaajaksi herättää? Ainaki valinta aiheutti tuolla pohjosessa pienen kohun ja sitä kysytty myös @rakkilauma Instagramissa Eetulta itseltään.

Täysin oikeaan osoitteeseen meni! Täytyy muistaa, että valinnat eivät ole yhden päättäjän takana. Kyllä tässäkin asiassa tälläkin kertaa on demokratia toteutunut - onnea Eetulle valinnasta!
 
Viestejä
234
Itseni kiinnostaisi tietää enemmän tuosta kuukauden pelaajan valinnasta ylipäätään. Liigan kuukauden pelaajavalinnathan tekee maajoukkuevalmentajat ja ne on yleensä hyvin perustellut, mutta näistä Divarin valinnoista ei koskaan selviä edes perusteet tai saatu äänimäärä.

Bongasin Karjalaisen uutisen perjantailta: Kaapo Tähkä palaa loppukaudeksi Josbaan SPV:n organisaatiosta (IBF Blue Fox)
 
Viestejä
788


Vaikuttaako Welhojen loppukauteen? Onko Welhot alueen miesten kärkijoukkueena vaihtumassa VehVeen tai johonkin ihan uuteen seuraan?
 
Viestejä
1,642
Ainakin uusi yhdistys tulee eli eiköhän hommaa jatketa jollain uudella nimellä.

Welhot varmaan yrittää vielä säilyttää Divarin sarjapaikan ja VehVe yrittää nousta Divariin :unsure:
 
Viestejä
10


Vaikuttaako Welhojen loppukauteen? Onko Welhot alueen miesten kärkijoukkueena vaihtumassa VehVeen tai johonkin ihan uuteen seuraan?


Kokonaan uusi seura. Welhojen ja Vehven miesten edustusjoukkueet yhdistyy ja yhdestä sarjapaikasta luovutaan. Welhot keskittyy naisten sählyyn ja junioreihin jatkossa, mikä on ollutkin pitkään seuran (toiminnanjohtajan) tahtotila.
Vehven Mika Miettinen ottaa uudesta seurasta vetovastuun. 3 divarista mukaan tähän projektiin lähti vielä yt Jalpa mikä lähinnä on kaljottelu porukka.
 
Viestejä
18
Olen viimeiseen saakka säbäniilo ja lajin ystävä sekä kannattaja, mutta tällaiset uutiset fuusioista, seurojen yhdistymisistä yms. saa aina mielen matalaksi. Vuosien saatossa on tuhottu monta upeaa seuraa, esim. Erä, Viikingit, Gunners, tavallaan NST.. Lista jatkuu. Ketä nämä uudet muoviseurat oikeasti kiinnostaa? Ainoastaan Suomessa on näin paskaa seurakulttuuria, että koko seura voidaan vaan "poistaa" kartalta. Surullista. Toki lätkässä tämä ei kävisi päinsä kun oikeaa fanikulttuuriakin on. Mutta säbä ja futis.. Menkööt kehityksen nimissä. Surkeaa. Minkäs teet, nyt on Welhojen vuoro kadota.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös